Középen nyílik a folyosó SZEPTEMBER

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 6. 22:54  •  olvasva: 75

Nóra vallomása az általa eddig tapasztaltakról és a közérzetéről a Sátánnál elég. Megkapja a biztonságosabb zónát, azonban felkérik asztrális utazásra. Ehhez Brion - nal, Claire - rel szellemként kísérik le Nórát. Brion és Claire is az, csak a szellemi létezés egy másik formáját öltik magukra. Claire lidérc lesz, mivel egykor királynő féle volt. Brion a kopogó szellem gyengébbik változatát választja. Azért kellenek ezek a díszhuszár baromságok (paranormális hülyeségek). Hogy egyiküket sem ismerjék fel az emberek (pánikkeltés elkerülése például Nórától is lehet, hülyét kapnának a mostani létezési alakjában).

Nórának segítik megemelni a testéből a lelkét. Három fő kell hozzá, szóval harmadik tudatként ennél az eseménynél György angyal is jelen van. Most megmutatják az emberek között járva Nórának, mit kellett volna másképp csinálnia. A holttestnél is elmennek, mert azt még csak most szállítanák el (éppen a halottkém vizsgálja).

- Nóra bocs, megszakítom a nézelődést s okulását, csak a számára az agyhullámaimra jó hír érkezett. Ez Magának is tetszeni fog, Claire. Eddig azt mondtam, hogy férfiként térhet csak vissza az élők közé. Igaz, Nóra? Ha megöli őszinte indulatból és nem száraz haragból a gyilkosát, a Sátáni Erők tanácsa engedélyi magának a saját. Eredeti bőrében való visszatérését.

- Van benne valami csapda, Brion.. Most a sátánnal beszélek, igaz?

- A részemről nincs. Claire - t kérdezze. Ő van az ördögök részéről.

- Claire főnix asszony, a vörös világokból. Mit kér cserébe tőlem az ördögök síkja, ha a testemet választom? és azt is szeretném.

- Ezt még meg kell beszélnem a mennyországgal. Az sem biztos, hogy igényt tart rá a mi létezésünk mindenségének mezője. Ne feledje, hogy jó magaviseletet állapítottam meg magánál és már ma a biztonságos szárnyban fekhet odafent a lélek teste asztrálpihenésre. A harmadik választást tárom maga elé. Leél a mi létezési síkunkon százötven évet és félistenként is visszatérhet. Ebben is van csapda. Másik valóság létrejöttével jár s Ön erősebb lesz, cserébe az emlékei a halállal végződő életéből mind törlődnek. Tiszta lappal indul, de más emberként. Egyik életet a nap folyamán idelent a halandókkal, az éjjel egyik részét meg velünk. A kárhozat lelkeként. És van ideje választani a három közül, gyermekem. Most másért vagyunk itt, Nóra.


A holttestnél a halottkém nem tudja bebagyulálni Nóra testét elszállításra, mert az bizony mozog. Hullamerevség utáni utó idegrezgések? Amikor a kimerevedett szemnél is rebegések jelentkeznek, vár. Ott már megrémül és jön a félelem, pár perc múlva azonban lehet vinni a testet (sikerült Nóra lelkét kiemelni, ezek voltak a rángások).


Brion a gyilkos házához megérkezve megbassza szép nyugodtan Nórát az emeleti padláson, addig Claire őrt áll (Nem spórolnak a hanggal. De mialatt nekivágtak helyezkedni az ágyon, három fő megérkezik a házba).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!