Középen nyílik a folyosó JANUÁR

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 6. 22:27  •  olvasva: 63

{Figyelem! Helyütt a harmadik évad során erőszakos, durva szóképek. Erős idegzetűeknek.}

Az ördög szeret a vécéből inni? Állandóan szennyezett a víz és dzsuvában mosakszik a törmelék s tégla is törli az arcát a porban. Miért? Azt a falak sem tudják. Itt a tárgyaknak, a nem létezőnek is van tudata. Igen, az! És nem lelke.Az érkező démonnak fel kell mosni szépre a poklot. Az ördög ajtaja mindig nyitva van. A pokolé akkor nyílik meg, ha e másik veremben betelik a hely vagy pedig az illető a bűnt sem tiszteli (Ezen jellemzőket szüntelen összekeverik az odalent élő emberek. Ez utóbbi esetén a halandó soron kívül kerül a pokolba).
Most kivételt kell tennie? A sátánt szükséges kiváltania a bíbor szemben úszó nőnek, ki a vágy sötét erőinek mocskos megrontója. A kötött szerződés értelmében Claire - t Brion minden hónapban megkúrja a szenvedő lelkek gyönyörű bíbor szín övezte ágyában. Aki ördögnek született, nem hall hangokat. Akik viszont a pokol szülöttei, minden szex alkalmával hallják e hangokat és ez minden lakrészre vonatkozik e palotában.


A tükör Ó nagy hatalma az elme mocsokjának megízlelésére csábított egy sötétségre éhes szemet, azonban a kárhozatban fürdő lelkek nem érettek még a sötétség titkára sem. Vissza kell zárni a lakatot és a tükört sértetlenül célszerű karótlanítani.
Nóra a pokolban ébred és véres szárakban végződő vérszínű nyaklánccal a nyakában, mert megfojtották. Azért a középlakosztályra kerül, mert száz százalékban küzdött a halál beálltáig. A kimerevített szemét az ördög meglátta. A vért a száján meg a katlan világa meglátva, átemelte a lelkét ebbe a világba s a tátásban merevedett ajak gyorsabb átszívást adott a lelkének a bűnök ázásának világába. Az ártó szellem megkönyörült rajta és átszívta szájon át a lélek testét oda a koszok, lápok és szabályok nélküli törvények szabad értelmezésének pókhálók övezte s mocsadék kastélyába. A kereszt, az ütközések jelenléte itt gyakori jelenség. Bármily hihetetlen, itt is be kell tartani a törvényeket. Hogy miért? Azért, mert a hiszékeny lelkek tudattalan tudásának értelmében, a pokolnál szintén van rosszabb.


(A sátán ujjában, a vörös világokban meg a mennyországban minden évszak egyforma. A hónapok pergése jelzi csak az ördögi órák ketyegésében a vér, talán egyszer: mennyei színben való tündöklését.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!