Kerületek határain: Szimonetta, Gábor meg Ágnes

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 27. 20:09  •  olvasva: 70

Szimonetta törökórát tart késő este után. Budapesten akkor is van élet, amikor szoknyában alszanak a templomok. Gábor érkezik hozzá, hogy átmenjenek Budára (innen egész Pestet és szebb is).

Gergely Ágens mellé kerül a buszon Óbudára tartva, ahol Ágnes elcsábítja (már előtte is barátok voltak, csak ez elmélyül).


Egy családos, kamionos férfit tartanak fogva. Ha nincs megegyezés, meghurcolják.

Gábor leutazik Pestre (nem akarja, hogy Tamást megverjék egy ilyen piti ügy miatt) Óbudáról, hogy Ágnessal találkozzék (Ő a rivális banda szeme fénye, a kulcs az ellentét békés elsíkálásához). Ágnest félúton kapja el. Száll fel villamos után a trolibuszra. Eddig jó, az ajkain mászik.

Elnyújtózik neki Ágnes, ami Gábort nem érdekli. Ő csak azt akarja, hogy ne hurcoljanak meg egy ártatlant. Ágnest a lakásán megdugja és Ágnes csörög, hogy engedjék el Tamást. Adjanak vissza neki mindent amit elkoboztak tőle és mehet haza.


Ágnes és Gergely személyesen is kimennek, hogy ez tényleg megtörténjen. Ágnes Gergelynek megerősíti, hogy lefeküdt Gáborral. Tamás szabadon távozhat. Gábor visszamegy a barátnőjéhez az elegáns Budára. Ágnes Gergellyel záróra előtt beül egy ivóba inni. Utána fel Budára a fényekért, mielőtt hazamenne Pestre. Itt sem diszkót választ, hanem egy koktélbárt. Gergely rámászik az elfeküdt Ágnes láttán (Hazabuszozik a reggel előtt Óbudára).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!