Katonacsizmában 5. - Vámház

MotoszkaDaniel•  2020. február 15. 17:40  •  olvasva: 221

Terjeszkedik a Vámvidék és Vámházba keresnek alkalmazottat. Krisztián kap lehetőséget. Dani a vezetője. Az örsöt magát Ödön takarítja. Méltatlankodik a helyzetért, igaz pimaszkodásban nem zavartatja magát. Persze, hogy neki jut a kellemetlenebbik élmény. Délutános műszak. Mondja is neki Dani, egyenlőre egyben öltöznek a férfiak a nőkkel. Mielőbb megoldják, hogy legyen elkülönítve. Krisztiánnak mondja is Dani, kopogjon mielőtt belép. Az első napját felvenni. Pár perc türelmet kér kettő női hang. Már be is mehet. Kettő huszonéves lány beszélget a tükör előtt, majd az ablakhoz mennek mielőtt távoznának a műszakról. Délelőttösök voltak.

Most egymással szemben vannak, amint Krisztián csak pár ruhát vedlik át. Egyikük egy padon ül támaszkodva, a másik vele szemben. Állva. Átvedlik a férfi.

 

Érkezik Ödön. Semmi kedve kopogni, de hát kell!

-          Bújj be! Szabad.

Ödön lép be az öltözőbe, végre vége a műszaknak. Elköszön a lányoktól (egyikük kettő puszit kér, a másik hármat az arcára.) Az ablaktól balra vannak a kabinok öltözéshez.

A barna lány lehajtja a szőke munkatársnője kapucniját és csevegnek tovább. Egyszercsak elhallgatnak. Ödön már megy is ki, csak gondja van a lakattal. A barna lány mind a két keze a szőkének a vállán és ajkaival ajkai simogatásába kezd. Szóvá teszik, nincsen kedve megvárni őket? Mondjuk azért, mert szívesen hazaviszik. Utálják, mint a fenét. Ezt az embert már évekkel korábban se szerették. A lányok csak nem akarják, hogy az utcán berúgva menve esetleg belekössön valakibe.

Ödön felébred álmából jajveszékelve, hogy: - Neeeeeee!

-          Jó reggelt, Csipkerózsika. (Kávézik az egyik lány)

 

Érkezik egy új, balfék dolgozó. Benő névre hallgat. Nekiáll borotválkozni s beleejti telefonját a mosdóvízbe.

 

Mindennel elkészül. Visszatérve a beretválkozásból arra eszmél, Ő az ablak mellett aludt el s álmában dzseki suhogása ütötte meg a fülét. Ödön simogatja ott ajkával a kávézást befejező lányt. Na, Benő se fog itt többet elaludni J Magához tér! A lányok sehol, elmentek!

 

Körbenéz. ’Mehetünk haza!’ Két nőt lát amint egy – egy teremben felügyelik, ahogyan angyalbőrös urak pucolják a pityókát. Ödön megindul, a nyomát sem lehet látni. Édes pihenés!

 

Három férfi érkezik napokon beül ellenőrzésre. Danival közlik, farkasszemű Söndörgöndör körbe nézne. Csak tessék!

A Vámház melléképületébe érve a három férfit lopva becsalják egy szobába, hol is rájuk lakatolják azt. Egy pár órára csak. Kinyitják utána, de úgy: Az ne derüljön ki, ki tette azt velük. Söndörgöndör hiába nézelődik a Farkas szemével. Megérdeklődi, hogyan tudna innen kijutni autójával, mert: köszönik szépen a szemlét s távoznának. Jön a válasz csak kisvártatva a telefon kagylójából. A szava elakad, de az autója ne tegye ugyanezt! J Ami így hangzik: - A legegyszerűbben úgy, hogy beül a kocsijába és kivezeti.

 

A Vámvidékre egy megnyerő hölgy kopogtat be: A férfi, ki aktákat tanulmányoz, ajtót nyit. A felfűtött helyiségbe kalauzolja a nőt, hol akad egy dívány is. Mielőtt az elfoglalnál a fűtött irodát, a férfi elé járul: - Ha fel szeretnéd szabadítani a VámVidéket SöndörGöndör uralma alól, akkor tedd azt, amit javasolok. Kávét kérnék szépen három cukorral s tejszínnel. Kerl Anett vagyok. Ugye emlékszel rám, Békássi Ernő?

 

A hölgy bemegy az irodájába, Ernő pedig nézi az iratokat. Talán el kellene majd kezdeni pénzelni a VámVidék költségvetését, és tegyük meg az egyik lányt irodistának? Járnak gondolatai Ernőnek és már megy is készíteni a nő kávéját.  

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mersinho2020. február 16. 08:07

@MotoszkaDaniel: Te tudod, de nekem minden formában undorító.....de persze, ez csak egy vélemény.

MotoszkaDaniel2020. február 15. 21:51

@Mersinho: De azt csak álmodja a szereplő. Az is baj?

Direkt ügyeltem rá, hogy a KatonaCsizmában imidzsén ne essen csorba. Az közvetett szál szigorúan. Azt én álmodtam alig egy hete s pont így nézett ki, gondoltam beleépítem a történetbe.

MotoszkaDaniel2020. február 15. 21:37

@Mersinho: :D

Ki lesz majd esetleg vágva belőle. Itt minden piszkozat, amit olvasol!

Mersinho2020. február 15. 21:33

Alapból nem lett olyan rossz, de ez:

"A barna lány mind a két keze a szőkének a vállán és ajkaival ajkai simogatásába kezd."

ÁÁÁÁÁÁÁÁAAAAAAAAÁÁ Teljesen kiverte nálam a biztosítékot......fújjjjj ennél jobban szinte semmit sem utálok......BORZALAMAS
Tudom, a modern filmeknél bevett egy jelenet, de az ilyen lánylány kapcsolatok nagyon nagyon felpumpálnak.....ki nem állhatom őket.....ezt nagyon kár volt bele tenned....igy számomra élvezhetetlen lett.........