It is over of half life three

MotoszkaDaniel•  2020. július 13. 19:29  •  olvasva: 212

A besötétedett hegyek között sétál az ellenséges erők osztaga. Nincsenek csillagok! Füsttel mérgezve a levegő és csak a pisztolyokban lakó ütőszegek ropognak. Felverték a holt dombok végtisztességet adó álmának a nyugalmát. A horda bármerre is jár, a világtalan sötét vájatok súgják egymásnak a valahányszor elhajított gránátok hangját. A felszínen a síri nyugalom csendje adná meg magának az elmúlás méltó módját, ha hagynák.

A barlangok előtt állig felfegyverzett őrség az árnyékok elnyelte hasadékokban. a nők megfélemlítve és elhallgattatva. A befogható férfiak foglyul ejtve s munkára fogva, a gyerekeket nem bántják!

Az alfa csapat leteszi a Combine seregei előtt a fegyvert. Az ellenállás futára hírül hozza a maradék még reményt táplálóknak, hogy a parancsnok asszonyuk elesett.

Az alfák jele lekerül az eddig oly boldog hegyek ormairól, a dúdolások utolsó hangját a semmi hallgatja. A zsarátnok hamuért imádkozik és omlásra készülődik.

Miss Alyx Vance érkezik a kísértet járás bejáratához. Az elesett asszony teste nyit ajtót az amazon óriási csapatára s a nagy női sereg pár férfi tagja meggyászolja. Egy tartalékos azt állítja, a női harcos alig, de még él! Hordágyat s segítséget hát neki! Talán meg lehet menteni.

Eli Vance lánya aláaknásítja az éjszaka alatt a hegységrendszer egész alját. Amint a haldokló vezérasszony járóképes, támadás! Alyx barátját, Gordont elfogták.

168 óra s Alyx a seregére néz. A nő sok vért vesztett, de harcra kész. Legyen még egy hét s újra hajnal van. Az ellenállás páncélzata halvány csörgéssel a fekete hegyek gyomra alatt. A férfiak bólintanak, Alyx női harcosaira néz ezúttal. Nyomják a gombokat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2020. július 14. 11:05

jó izgalmas