Ismerkedés a város nagyságával (második fejezet)

MotoszkaDaniel•  2023. november 10. 20:00  •  olvasva: 13

Katalin ébred a tükör előtt, elbóbiskolt (Ilyen sötét meg esős novemberben ez nem is csoda). Lebomló haját igazítja, (lejjebb) csak a pántját kell igazítania (visszahúznia a vállaira).


/Gábor/ Az 'unalmasabb' programmal kezdi, a baráttal.

A barátot várja s ezúttal barátilag közelebb szeretne kerülni hozzá a mély barátságra. Nagyon kicsi dekoltázst hagy s amikor csengetnek, befonja a karját és kiszól (Jöjjön csak be. Nyitva <van> az ajtó). A kiengedett haját lógatja a dekoltázsba).

Szerencsére ez nem olyan bátortalan fiú, megy az a szájpuszi (Azt pedig viszonozza is csakhamar Katalin). És most megbeszélik, hogy moziprogram meg egyéb legyen (mivel elmúlt a nyár).

Az udvarlóját kidobta, akkor pedig nyugodtan jöhet ide ez a fiú.


Második állomás. Ide vagány melltartót választ s nincs cicózás, rendesen meggombolja az öltözékét. Nevet kell mondania és már mehet is fel Kristófhoz.

Azt kérdezi Kristóf, minden rendben van - e? (hiszen tegnap volt itt. <Ma kedd van>)

Katalin arra 'ébred', hogy egy órája (? Mondjuk ilyenkor az ember sok mindent sok mindennek érez) csókolják Őt mélyen az ajkán s mégsem volt benne sok nyelv.

Közeledik is a távozás ideje és Kristóf visszacsókolja (<És> mennek is a sóhajok egymás után. Az egyikből 'érkezik' meg Katalin).

Ő kedveli Katalint (s a lány még csak ingereket érez? Nem olyan biztos. Csak egyenlőre hevesek ezek a találkozások. De szenvedélyesek, az kétségtelen). Na, ezt sikerül átbeszélni, hogy Kristóf nem igényli azt, hogy pumpált legyen Katalin melle.


Illéshez ér(kez)ve a presszóba a megkopott rúzst pótolni kell. /Azt mondja (Katalin), át kellene beszélni valamit. (Ezért érkezett) Szeretne elhelyezkedni az ágyon./ Tehát ez így mehet tovább, de ne tartsák Őt kurvának. Ugyanakkor kedveli Illést (Mint nagyon jó barát). 

Azt mondja (Illés), semmi szükség rá és semmi baj. Most barátnője van (és ránéz Katalin megnyitott ruházatára) s már csókolja is Őt <Katalint>, hogy minden rendben. Csók van, de szex nincs (Katalin nem erre gondolt, de: tetszik neki a helyzet, úgyhogy a következő csók előtt széljebb 'szedi' az ingét és átöleli a férfit). A harmadik csók után hozzák is a második kávéjukat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!