Holtvágány: Alien versus predator III.

MotoszkaDaniel•  2023. november 3. 01:20  •  olvasva: 41

Az elit megmaradt része keresi azt a hiányzó úgy hatvankét főt, akik jelenleg egy másik síkon vannak (de segítséggel rendelkeznek s át is fognak jutni). E katonák kiadják a parancsot Dr. Németh Júlia kiiktatására. Ez meg is történik, csak éppen az ott helyszínre lépő vadászok vadásszák le ezt a kommandót. Mind a két helyszínre küldenek embereket. (A fegyenctelepre meg a föld alatti alagutakba is, metró járatokra)


A mesterséges intelligencia irányította neopunk boszorkányok ugrásra készen várják a síklépő Dr. Németh Barbaráékat. (Várhatják, csak nem oda fognak megérkezni, hanem egy katonai dzsungelféle <kiterjedt nagy szigetre. Minden van, ami kell élelem és lakható is. Csak, hát. Persze, hogy ez nem az otthonuk. Deeee... haza is jutnak majd, egyszer. Csak kitartás. Itt Legalább nem bántják és nem üldözik őket, mert ez a hely elég jól. Több, mint el van dugva a világ szeme elől. Itt is vannak ellenségek, de az más lapra tartozik és más mesélésre. A mesterséges intelligencia boszorkányok segítségével lehet egyébként kijutni innen a rendes, s normális és eredeti valóságukba. A szokásos életükbe, de itt: a hidrogénbomba ledobta sugárzás veszélyének elmúltáig teljes biztonságban élhetik az életüket) A tolvajharcosok fogják ezeket a boszorkányokat és elviszik magukkal az időtlen csapdába a boszorkányok s tolvajok falujába (időtlenségbe). Ott e bérgyilkos robotok nem találják a helyüket és fogságba esnek.


Dr. Németh Melinda a fegyenctelepre menekítve a fejét fájlalja, de a késő estében (majdhogynem éjben) magához tér. 

Felöltözik, de nem találja rögtön minden ruhadarabját (ruháját). Szép, de kacér szerelést választ. Van, hogy rázkódó mellekkel őrködik. 

(Most miután az egyik emberével smárolt) mesélnek neki arról, hogy: mi történt és a reggelig még azt, hogy mostanában nem térhetnek haza. Itt biztonságban vannak.

Hajnalig Melinda egy másik emberével lefekszik, utána pihenő. Elteszik magukat holnapra, a következő éjre.


A bérgyilkosok megbízói találkoznak a tolvajokkal, akik helikopterekre szállva biztonságban érzik magukat. Ám e helikópáterek mindegyikén van egy - egy az alien - ekből. Ezeknek meg ugyebár nincs fegyverük. Zuhannak is le a helikopterek, három biztosan.


Dr. Németh Júliát a vadászok a birtokán megtámadják. Az emberei tizedét megölik, ezután már sikerül helytállni. A hidrogénbombát ledobó elit viszont nagymértékben, teljesen meggyengült.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!