havazik másik szál s X. évad

MotoszkaDaniel•  2020. augusztus 12. 04:30  •  olvasva: 174

A híradó beszámol a történtekről. Három női parancsnok hoz intézkedéseket. Elég keményen oda kell, vágjanak hókotró lánctalpasokkal. Van, ahol ebből nem kérnek. Oda férfiak mennek ki rendet tenni. Fiatal civil nők segítenek be ha kell. Előfordul, hogy a kellemetlenkedő urakat rúgják herén, amennyiben a havat nem takarítják el. Ekkora hóban az művészet azért, azt tegyük hozzá! J

 

Ebben a további egy hétben legyen türelemmel mindenki. Nem érkezik egyenlőre újabb hófelhő a szürke színezetével. Egy elég vállalkozó kedvű fiatalság a nők képviseletében szabadítja ki a hóból a garázst. Ezt nem hagyhatom, hogy egyedül hányja. Abbahagyni nem kívánja. Napnyugtáig együtt, úgy a negyedéig jutunk. Majd legközelebb folytatjuk. Motoros szánkocsival jönnek érte. Azt mondja a feszülős öltözékben lévő fiatalka lány udvarlója, ő másnap amikor ideér, ideér. lehet, hajnalban. Én csak aludjak. Le szeretné zavarni a javát, hiszen újabb hó hullhat.

 

Találkozom is vele tíz környékén, mert először a saját házunkat szabadítom fel amennyire tudom. Mondja a férfi, nyolckor már itt volt. A nő is hányni akarja!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!