Havazik III - Szőlőház Szerelem?

MotoszkaDaniel•  2018. március 9. 23:02

"De sok hó esett. Még jó, hogy elállt.""Talán most már végleg."

"Naaa,N. Ne kímélj. Így! Ez... az. Dolgozz csak rajtam. Na mi van a kicsi Zsófikával?"

"Sikerült vele átbeszélnem a dolgokat."

"Rosszul hazudsz, Tomasz. Igen vagy nem? Megvígasztaltad, ahogyan kellett?"

"Megkapta a Szent Léleket az úr áldott fészkében és lehet, szeretem. Elveszem majd valamikor feleségül... Ha az ég is úgy adja."

"Na látod...! Ha úgy érzed, hogy szereted. Mondjuk inkább hozzád való való karakterre szerintem, mint Én. És még csúnyának se mondanám. Várj kicsit... mmm. Kimelegedtem csak. Így már jobb. Hadd legyen már szabadon a vállam. Szép tavaszi kabát, ugye? Nem piszka. Várj, így? Na, nekem is kényelmesebb, ha csak az egyik pánt van fent. Kosár az marad. Meózd le Emőkét. Az gyűrődni fog. Implantátumos. Majd formálja a kosár. Kiveszem valamikor, de még nem. Aztaqrva, még jobb vagy az ágyban, mint a szomszédom! Csillapítsd a szomjamat. Na! Ja a kis dzseki? nézd meg. Szép és kellemes anyagú."

"Neked mindig ekkora volt?" 

"Ez push up-os, de igen. Ilyenek voltak. Még a nap is idesüt az ikreimre, mire megcsináltál. Heti három alkalom?"

"Szerintem jó, Emőke. És veled mi lesz? :-( Testvéred halott. A családod... :-("

"Nekem egyenlőre ez így a jó. Ha leápolsz. Ja puszi? Kis telhetetlen. Várj. Hadd könyököljek már el itt kényelmesen. Hátra szeretnék dőlni. Igen. Így, kevés nyelvvel. Jó!"

"Ja kéred, Emőke?"

"Légyszíves. Igen. Szépen vissza ide a vállamra. A kedvedért lecsúsztattam."


"Nagyon jó, Maci Kéz. Itt veled a szép napsütésben."

"Nem vagyok én Vadállat, Csenge. Várj, lecsúszott."

"Maradhat. Szép kék. Hadd látszódjon az a pánt :-) Ne sokáig, nehogy nyoma maradjon"

"Nem vörösödik, ne félj."

":-)"

"Jó így?"

"Ne gyorsíts. Tökéletes. Kiváló volt. Meddig maradsz még velünk?"

"Nem tudom. Jó itt egyenlőre."

"Alszunk egyet?"

"Miért is ne?"


Lilla és Tilda a templomnál. Finomságot ütöttek össze. Dekorálják a szobákat és helységeket. Zarándokútról érkezik Brigovity Belleko atyájuk. Havat hány még. Igaz, hogy nem esik már, de talán be kellene jutni valahogyan oda. Megérkezik a piros és kék motoros szán is. 


[Igen, azt elfelejtettem leírni; ezen pásztor órákhoz a kedves résztvevők nem gyalog közelítették meg az egyes kajütöket. Maci Kéz valami családi ház félét keres bérlésre. Nézegeti is a hirdetéseket meg jár utána személyesen Hóbuckatányér városban. polgári vezetékneve jópár embernél okoz derűs perceket. inkább nevessenek, mint sírjanak. Nincs igaza? A Gataukonk tényleg fontolgatja, hogy beköti Zsófia fejét később. Sokat jelentett neki múltkor az a délelőtt. Ő viszont lakást szeretne hosszú távra.

Nézzük, hogyan alakul a hágótól egy másik esemény kimenetele a bucka belvárosban. Kérem szépen, ebből a szerelemből semmi sem lesz. Pedig ad neki Nóra, nem is egy esélyt. A sokadiknál sokall be. Az általa hőn szeretett férfi felszívódik.. De nézzünk vissza ténylegesen a ti szemetekkel e szereplőre narrátor módból.]


Pultost, titkárt vagy hasonlót keresnek egy pincészetbe. Nem tudja még megjegyezni Nóra a nevét. Ráér vele. Felveszik ide. Alig 18 éves a nőci. Felejteni jött ide. A munkakör ebben segíteni is fog személyének, mert felveszik. Idegennyelv tudás előny, de nem feltétel. Meg is ismerkedik itt a fokoló személyében egy nála jóval idősebb úrral, akivel időnként érdekes testhelyzeteket gyakorolva múlatják az időt a dombtetőn.


[De hagyjunk valamit a következő fejezetre is. Nóra jól érzi magát s az a lényeg. Akkor is, ha nem ezt a foglalatosságot szeretné gyakorolni tartósan. Igen. Az előző fejezetben megismert úr nem volt alkalmas a szerelemre. Vele nem. Hogy találkoznak-e még vele Nóra életében? Tartsanak velem és megtudják.]


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!