Havazik 8. évad

MotoszkaDaniel•  2020. május 9. 01:21  •  olvasva: 181

Motkány keresi a betevőt. Mindig is csodáltam ezeket az aranyos, apró rágcsálókat. Nekik nem kell bunda, nem fáznak s nem kell házat építeniük! :)

Kopogtatnak nálam. Szandra nyit ajtót s a télapó sapka alatt egy igazi fiatal lány van. A sapkán Sherana tündér meghímzett szöveg van. Én ehhez már öreg vagyok, de be kell engedjem. Gyerekkori barátom, Karszky Ádámné Kedvedy Krisztina küldte kérem szépen a vállán ülő szépséges fehér baglyot. Rövid, egyenes szálú barna haja van, sapkára varrt szarvas agancsok, eeez igen! Nyakláncán díszhógolyó és kapom illetve kapjuk a télapólánytól a mikulás csomagot.

Csak nézem az öltözékét, nem tudok betelni a látvánnyal ettől a sok dísztől.

El is viszi a szán, megnézem! Délután három óra sincsen, hófehér minden! A horizont végéről tűz a nap, az út oldalát egytől egyig fenyők vigyázzák s az eget nagyrészt felhők borítják.

Azt álmodom, hogy a nejem horkol. Felébredek és nem. Ott simul mellettem az ágyban és ölel át, de hány óra van? Tizenhat óra ötvenhét perc. Valószínű, elaludtunk. Ilyen napnyugta után nincs is mit csodálkozni rajta, csak ilyen sokáig nem szoktunk pihenni. Legfeljebb ma éjfél környékén tesszük el magunkat holnapra :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!