Halálos alagút: Hydrogenvonat - Élőhalott

MotoszkaDaniel•  2023. november 4. 14:20  •  olvasva: 49

Pooder Béla és nőkből áll csapata kapja a feladatot, hogy kerítse elő a köddé vált Dr. Németh Barbarát és SALTO - t illetve BELLAGRY nyomozókat. Akik utóbbiak a hivatalos jelentés szerint eltűntnek vannak nyilvánítva.

Kettő csapatot is kap Béla, mind a kettőt lemészárolja egy újonnan felbukkant ismeretlen robot. A főnök erről értesülve egy harmadikat még összeállít, de erre Béla már jobban vigyáz.

Broncho észleli ezt a robotot és megtámadja. Nehéz harcban (felülkerekedve rajta) kivégzi.

Béla főnökének szólnak, hogy az egyik csapatot sikerült megmenteni. Azokat kevésbé érték halálos lövések. (A megölt nők testei az elithez kerülnek s robotok kapják azokat meg. )


Broncho - t élőhalott robottá teszi a kormány zsoldoscsapata. Mert elkapják, és működésképtelenné tenni nem tudják. El tud menekülni.


A megölt nők egy része immáron neopunk boszorkányként öntudatra ébredve a politikus gazdáik ellen fordul. Mert egy hiba következtében emlékeznek, hogy őket megölték s más életük volt.


Azok a nők, akiket sikerült megmenteni. Végül köddé válnak s az autópályára tartanak Egyenlőre azonban meghúzzák magukat a metróalagútban. Vonatra szállnak és nyolc perc múlva ott is vannak. Itt először berendezkednek a föld alá. Megkísérlik legyilkolni az előző elitet, azonban egy ismeretlen neopunk férfi robot harcos megöli őket. Legalábbis Ő azt hiszi. A robotot fogságba ejtik s épületbe zárva felrobbantják. E lányok mostantól az új elit. Ők besokalltak a harcból. A rájuk küldött terminátor elintézve. A terminátornak csak a testét robbantották fel. Az koponyaként új testet keres magának és a gazdái keresésére indul. A gazdái abban az értelemben öngyilkosok lesznek, hogy erre kérik e harcosukat. A terminátornak adják minden tudásukat, csak érjen SALTO s BELLAGRY nyomára. Az Ő testük úgyis halandó és ezek a módszerek 2029 - ben már nem működnek.


A nők mégiscsak jelentkeznek Pooder Bélánál. Túl erős az ellenség, ezt még Ők sem bírják legyűrni. Egy férfi robotról van szó. Mesterséges értelem boszorkányról. Terminátorról, ahogy mondani szokás.


Broncho - ra rátalál a terminátor s kiszipolyozza a tudását, hogy nyomra akadjon. Mielőtt befejezhetné ezt. Egy nő (VULLA), Broncho tervezője lép közbe és kiiktatja működéséből a terminátort.

Egyben lekéri tőle az adatokat, hogy miképp lehet a megbízói nyomára bukkanni. És tényleg, hol is vannak ezek a férfiak? Mert ez a mag.

Broncho megöli a nőt, mert ez (csak) egy másolat volt. Nem az Ő tervezője. De trükknek jó volt! Feltűnik a valódi Vulla és a terminátor rátámad. Vulla lesokkolja a robotot s megsemmisíti. BRONCHO engedi Vulla -nak, hogy információt töltsön le (adatbázisához) a termináljából.


Az elit irányította neopunk boszorkányok a végső csatára készülnek, a phoenix csapata azonban útjukat állja. Vulla azt mondja Béla szuperkommandójának, az elit összes tagja halott. Politikai öngyilkosok lettek.

Dr. Németh Barbara elfogadja azt, hogy beültetésért cserébe Pooder Béláéknak segít be. Szomorúan hallják, hogy a csapat egy részét megölték.

Pooder Béla jelenti, hogy Salto és Bellagry eltűntek.Nem sikerült őket megtalálni. Dr. Németh Barbara és harcosai megvannak. A megbízó ezt nyugtázza.

A biztonság kedvéért Dr. Németh Barbaráék elmennek a megbízót megölni. Ez a csapat nem akar rájuk törni, úgyhogy Barbaráék megkímélik az életüket. Az új árnyékkormányban még nem kerül terítékre SALTO s BELLAGRY ügynökök tanúvédelmi programból való kiemelése. De persze, hogy: vannak, akik tudnak róla. És lehet, hogy igazuk van. Ezt még korai bolygatni.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!