Halálos alagút: Hydrogenvonat - Élőhalott

MotoszkaDaniel•  2023. november 4. 14:11  •  olvasva: 24

A kormány megneszeli e neopunk boszorkány robotokra való rákapcsolódás révén, hogy Salto s Bellagry nyomára bukkantak és tüzet nyittatnak a robotokra. Szét is lőnek közülük párat a titkos sík falujában.

Elrabolják őket, a tolvajok azonban kiszabadítják mindkettőjüket. Az elkapott bűnösöket zárkába vetik és e gazemberek Salto ügynökkel kerülnek szembe, aki kigombolt zakóval és alatta ízlésesen (de nem rázkódva) mozgó mellekkel <a melltartójában néhol> vallatja őket. Én azt egy szóval nem állítom, hogy SALTO és BELLAGRY ezzel átvették a hatalmat. Csak így megnőtt az esély rá.


A naszád maradék része garázdálkodni kezd és gyilkolják a tolvajokat meg boszorkányokat. Mielőtt komolyabb pusztítást végeznek, kilövik őket. Az életben maradottakat a phoenix akár holtukban is átprogramozza. (Van,) amelyik magához sem tér, amikor működésbe lép rajta a vírus.


Dr. Németh Barbara és csapata a fülére információkat kap. A neopunk boszorkányok megadják nekik a koordinátákat és cserébe a testeket is hozzák el ide a tudatokhoz a hárpiák zárkájába. Ez az elit egy része, nem az összes politikus.


Broncho neopunk boszorkány férfi észleli Dr. Németh Barbarát és csapatát amint az épülethez érnek és balszerencséjére e jófiú a rendszer csapdájába lép. Rálép egy aknára. A kijelzőjének annyi meg a sisakjának. Amíg segítséget nem kap, védtelen. Egyenlőre, mivel vak. Bezuhan egy csatornába. Egy bezúzó robottal találkozik itt, azt legyűri (mielőtt megsemmisítené Őt).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!