Gorba, a Vörös torpedó 7.

MotoszkaDaniel•  2022. január 27. 23:53  •  olvasva: 142

Amikor a hajnal ébred és kecmereg, futnak a sugarai függöny bojtjain. Szilvia barátnője éled a hat órában, a pihenő pántokat Köldök felett fel a vállra! Ritkult felhők mosolygása reszelt vakolatokra és szédült szél imbolyog rajta.

Ásítás s van fenn e pillanatban szintén a múltkori incidens során megismert félig kigyúrt szőrös mell. Behozza a rövid kávét, a lány pókerarcban elkönyökölve néz rá. Enyhülő szellő, de még mindig rángatózó fák.

 

Leszálló sóhaj a reszelésnél a karnisokra, és egy másik szobában Szilvia lélegzete megy a nyílászáróhoz nézelődni, hét óra van. A magához térést keresve járkál a szobában fiúbarátjával libegő mellekkel. Az ágy szélére ül a fiúnak háttal, van - e kedve húzni a nemrégen kapott kékeszöld melltartópántján?

Sexet nem lehet, mert Sylvia hivatkozik egy meglévő mély barátra. A távolból dörgések visszhangzanak s cseppek csúsznak rövid ideig az ablakokon. Ezúttal is a sóhajok beszélnek a testeken, azonban az ajkakon! Azokat a világosfekete farmerdzseki félének a huzatjában kezdeményezi Sylvia, miután e barát ölében elfekszik.

Vagy huszonhét perc, amíg a döngő égi háborút magával viszi a helyenként nyikorgó huzat és kezein batyujába teszi a cseppeket.

 

A nyílt ajtót egy felejti a fellegek zenekara náluk, nyolc óra huszonháromkor az összefont karok védelmében látja meg így őket a harmadik női társ. Na, ideje is kelni?

 

Két férfi, három nő esete? Nem egyenetlen így az arány? Mialatt az ég tisztul simulásba, illetve a kötelező pisilések a finom koffein végett történnek: honnan tudják ezt a számot? Akárki is a hívó.

Valaki használ még vezetékest? Sylvia kapja fel és a sziklák ölelése körüli undormány vesztőhelyről érkezik a hívás? 

Azt mondja a segélyért fohászkodó hang: nem tudja, hol vannak. Ja, vagy úgy. Tehát talán négyen lehetnek (közepesen érteni, mert vagy a hegyek árnyékolják be vagy régi a készülék. Esetleg zavarják az adást.) Ez a múltkori csapat lehet, akiket láttak. Annyit érteni, hogy egy lányt elkaptak. Meg hogy valami nagy hasadéknál rekedtek csapdába.

Honnan tudják ezt a számot? - kérdezi Sylvia s teheti le, mivel ugyanis itt megszakad a vonal.

 

Kettő autó távolodott múltkor a vérfertőzöttek nyomából egyenként és külön lebontásban, most három repeszthet egy irányból a bajbajutottak segítségére?

Nem ülhetünk itt keresztbetett kézzel, de őrültség odamenni. A szép sivárságot jó volt egyszer véletlenül látni. - vélekedik Eszter a dekoltázsa alatt összetett kézben homokórázva, amikoris mondata végén maga elé meg magára néz.

 

A társaságtól elszakított lány ott marad, Ő nem éli túl. A többieket fogságban tartják.

A vadőröket egy portyán lévő horda elintézi. Egy életben lévő van. (Pár perccel később érkeznek, elvérzik.)

Sylvia menne másodmagával, ami jól hangzik. Csak éppen végül három autó hagyja el a házat e határ szélén.

 

Átvágnak a főúton és innentől kezdve lábujjhegyen ajánlatos csikorogni. Egy hasadék van mindössze e gyönyörűen pöffeszkedő hegyek sivatagi mocsár völgyében, ami kiterjedt. Az lesz az!

Egy megkéselt férfi s életének kimúlása utáni szakaszában lévő lány teste felett örvendeznek a vérfertőzött vadászok, utóbbi áldozatért hőseink már semmit nem tehetnek. Ott fekszik a szuronyokban. Az önfeledt ünneplésüket kihasználják a három lány s két fiú és beletaszítják őket e katlanba. Kifelé innen!

A segélykérő lány mondja, a melltartójával fojtogatták és hiába kerekedett felül, fogságban tartásra így is legyűrték. A sötétszürke melltartót Szilvia fiúpartnere egy fiókos asztal egyik fiókjában leli meg. (Ki kell jutniuk a hegy torkából.) Az autóban tudja azt felhelyezni magára fogság után. Távozásnál a szörnyszülöttek haláltusájára fentről magához tér a többi és a természetesen lopott furgonba vágják a büdös valagukat. Sylvia partnere kéri a támadást elszenvedett vadőr fegyverét, hogy kilője a tankot. A felrobbanást követően a jármű: kiszáradt bányatóba zuhan.

 

Elviszik őket az autójukig, aholis a srác sérülése végett: csaj a volánnál! Mielőtt a délután alkonyodásba menne át, el kell tűnni innen. Napnyugta után hideg van, ezek a sátán szülöttek meg nem tartanak szünetet. Rádión névtelenül hívják az állami rendőrséget, hogy utána eliszkoljanak. Csapódó ajtók és éppenhogy egy szusszanásra a határnál megállnak.

Négy autó közül egynek a tankolása, egy liter volt benne!

A csapdát kifogó társaság kettő életben maradt tagja kezdi a távozást, elporolnak az útkereszteződés mentén balra: a távolba. Már nem hallatszik a kerekeik cincogása.


(Olvadó Aszfalt 85. Halálos Kitérő 2003 előtt tisztelegve és álmot is szőttem bele)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!