Gefahrlich Deutschland

MotoszkaDaniel•  2022. február 18. 21:20  •  olvasva: 110

Három autó szeli a hegyeket festői sziklák közötti úton utazva, amíg a fülükbe nem jut a rossz hír: egyenruháspárost támadtak meg félreeső helyen s vesztették életüket. Az egyik tisztnek a fegyverét sem volt ideje használni.

Ki kellene jutni innen és erre akad is alkalom egy, a világtól elzárt hangárban. Talán innen közel a veszélyessé vált vidék kijárata. Nem egyszerre érkeznek meg oda.

Anyósülésen az elsőnek odaérő verdában középgyors s heves csókot dekoltál magának vagány kék pólófélében fehér díszítéssel a lány.

Az odaérő autóba szállva át, felcsikorognak a kerekek a biztonsági övhöz. Feltolja a napszemüvegét és kényelmesen keresztbe fonva a karját kacsintva mondja az előző úrnak, hogy mindent köszön. Az autó kiporol, most ér kaparásban a kapuhoz. Visszafelé menet eme kocsi egy aránylag rendezett fészer mellett megáll és a fiúnak munkához kell látnia az ágyon. A pásztoróra alatt a madarakat nem hallani, de a szelet igen.

Alkonyat előtt el kell zúgni a völgyből, már kapar is a kocsi s keresi a kanyart a kijáratért.

A második autó fogadja a harmadikat, de nincs idő a bájcsevegésre. Tolatáshoz indítja a motort. Szépen sivítanak az abroncsok e nagy garázsban, aztán megfordul gyorsan és elzúg Ő is. Azt mondta, a felesége várhatja. Hozza a szél a zötykölődő járgány hangját egyre tompábban a távolból.

Karba tett kezű lány néz mosolyogva két fiúbarátjára, hogy induljanak (Ezek a beszállás és helyezkedés másodpercei); dekoltázsára néz, amit ennél tovább nem nyit. Azt nézi a valószínű vőlegénye, úgyhogy odahajolva csókokat lehel az ajkára, míg a motor melegszik.

Ahol hivatalos személyeket ölnek, az nem biztonságos hely. 


Zúgjanak fel a kerekek, a lyány néz ki a tájra, amikor mennek a lóerők. Kocsikat látnak közeledni mögöttük, amik e pihenőben megállva testeket tesznek ki.


(https://www.origo.hu/nagyvilag/20220131-lelottek-ket-rendort-egy-kozuti-ellenorzesen-nemetorszagban.html és álom)



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!