Farkasok kastélya 2.

MotoszkaDaniel•  2021. november 20. 16:10  •  olvasva: 126

A várat fekete párduc bőrébe bújt nők őrzik, dekoltált arcuk nem mosolyog. Topogó lábuk zuhog a sarkokban és ujjuk a ravaszra simul. Gyorsabban szelő lábak siklanak a lépcsőn a sírnál hangosabb csendben, hajítja a kar a gránátot? A férfias mellszőrzet ezeknek unalmas, számukra a fáklya melletti strázsa a szent és a templomuk.


Ezeket nem mozgatja meg, ha meztelen hasukra téved a tekinteted. Kesztyűs kézzel barátkoznak a köd arénájában s nem túl eszesek, mert meghallják a dörmögő lépteim és hangosan sugdolózva karattyolnak. Ha az ő géppityujuk nem pörög túl, az enyém miért fő le olyan hirtelen? Hármat tarolok, három őrrel kevesebb s még mindig versenyeznek a fülembe párban a topánok.


Lefegyverezni a szexi s harcképtelen csajokat! Kesztyű kell, a vörös hajpánt masni nem. A többit töltényövre vagy zsákba, mert neszel lépcső alján a csiga zuga az emelet után. Az én cipőm is kopoghat valamennyit, mert mögülem állnak sorba a zajok. Mire nyitom az ajtót, már lőni kell. E pompában a nők olyan gyorsak, mint Rambo a napkelte elmúlta során.


(Idén húsz éves a Return to Castle Wolfenstein)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MotoszkaDaniel2021. november 21. 20:17

@Mikijozsa: IGEN (Övegh Zoltán). Azt szerettem volna, de nem lehetett. Becenévben nem lehet ékezet és szóköz sem, úgyhogy marad a MotoszkaDaniel.

Mikijozsa2021. november 21. 13:06

Övegh Zoltán?

MotoszkaDaniel2021. november 20. 22:08

@Mikijozsa: Még mindig Balázs (Békássy Balázs) és köszönöm! Igyekszem. Már Övegh Zoltán néven írhatnék, de a becenévben nem lehet szünetet és ékezetet sem. Sokkal nehezebb írásban visszaadni a feszültséget és itt könnyebb dolgom is van, mert ez nem horrorjáték. Egy szórakoztató környezetbe épített lövölde, nemcsak a németek irtása a cél. Meghatározott feladatokat kell teljesíteni s nagyrészt emlékezetből írtam (Ötven százalék feletti pontosságú az emlékezőtehetségem). Sosem árt az ismétlés, de jó ha az ember önként és felidézés nélküli 'mankóval' emlékszik dolgokra.
A polgári környezet nagyon jó benne. Ki ne akarna elfeküdni díványon, ágyon illetve széken vagy enni egy német polgári családból származó nővel vagy esetleg a nyoszolyólánnyal? :D

Komolyra véve: Az tetszett utólag, hogy ez a nagy előd 1992-esnek a feldolgozása. Én kis naív 'hülye' pedig azt hittem, hogy ez annak a folytatása.

Mikijozsa2021. november 20. 18:20

kedves Dániel írásaid olvasni öröm, nagyon tetszett