Debrecen mellen, arany alkony

MotoszkaDaniel•  2022. július 9. 00:57  •  olvasva: 83

Egy esztendő múltán kettő új lány. Zsuzsa meg Zsuzsi. Zsuzsát a női mosdó bejáratáig követi a volt hódolója. Kérdezi, hogy meztelen - e? Egy pántot már feltett és amikor igennel felel, teszi fel a jobbot. Egy férfi halad el most erre és mondja, legyen szíves távolabb várakozni! A volt hódoló méltatlankodva befonja a karját. Csalódás is éri, mert a fehér köntös alatt Zsuzsa a mosdóból kijőve dekoltázst mutat csak. Nem olyan mélyre hagyta e világos színű pongyolát. 

Zsuzsi topot választ, barnát egy másik mosdóban. Mind a két válla szabadon, a mellkas bejáratáig.


A pingálás után dumál a hangosbemondó, Zsuzsa a pántjaival és letolt barna pólóban henyél a fűben a képeket nézegetve készültük pillanataiban.

Zsuzsi fehér kosztümben dekoltázsra nyitva azt még egy képnek modellt áll. 

Zsuzsa gondol egyet, és napozzon amíg nincs vége az eredményhirdetésnek? Nem hallotta még a számát. De nem kellene itt levetkőzni. A nyak aljáig felhúzza a pólót és könyökölve elfekszik.


Na, milyen számok jönnek? Hatvanhét és nyolcvanegy, úgyhogy mehetnek úszni. Mellezni. Női biztonsági őr óvja a mosdókat, öltözőket. Járőrözik időnként. Zsuzsa első lesz, Zsuzsi második a mellúszásban.


A férfiak menetét most kövér tehénnek nevezik el, egyrészt van köztük hasikás. Másrészt elég jól le van nyírva a fű a medencét övezve, mintha egy tehén kövérre legelte volna a tavaly óta megnőtt füvet tükörsimára.


Zsuzsa begurul, hogy Zsuzsi be merészelt vállalni még egy rajzot. Ahol ráadásul be is hajolt. Zsuzsa nem szereti mutogatni magát. Beveszi célba a mellékhelyiséget, ahol sétafikáló nőci őröket lát. Ez növeli az önbizalmát. Magára ölt a nadrág fölé egy kék, pánt nélküli melltartót és elhagyva a női mosdót, megy szerencsét próbálni. Egy futam még van úszásból, kérhet még egy rajzot? Persze! Na, dörrenhet a startpisztoly, aztán az úszás megkezdéséhez felúszás a víz alól.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!