Debrecen mellen - Fotóverseny

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 11. 00:44  •  olvasva: 84

Dorina, Emese és Szandra dönt a tábor meglátogatása mellett.

Dorina normál, bő mellekkel a pólója alatt lép be a festők pázsitjára. Ő nem kíván átöltözni. Dorinát a rajz elkészülte után megcsókolják, amint elfekszik egy barátja ölében. A pólója alá nyúl simogatni s jelzés jön, hogy mehet be a melltartója alá.


Emese mellig kigombolt kockás, csíkokkal szegélyezett ingben tart a rajzolók felé és megmutatja fél melltartóban a bal dekoltázsát.

Várják esetleges számaik elhangzását. 


Szandra addig kéri ujjával férje ajkát és haladnak, egyre mélyebben. Amíg a lány nem kéri az Ő nyelvét és hevesen rázkódó dekoltázzsal a póló alatt megy a mosdóba átöltözni. Visszatérve a nyári levegőre sötétkék kismama szerelés van rajta szoknyába végződően bő dekoltázzsal és nyakpántos melltartója pántja húzódik a nyaka jobb oldalán. Ugyanitt a takaró nagyrészt beöleli a pumpált mellet árnyékában, a másik oldalra tekintve apró vonal leskelődik. Itt azonban nagyobb árnyékban a takarandó test. Így foglal helyet modell ülésre, választva egy rajzolót. Pózba ül ami abból áll, hogy kicsit zárt mosoly és csodálkozó szemöldökemelés.


A férfiaknál mi a helyzet? Resident Evil Leonas Kennedy darabokat, Rémálom az Elm utcában Freddy Krueger-eket, a rémület éjszakája Michael Myers álarcosokat meg Hellraiser Pinhead formákat rónak. Akadnak azonban mások is, nemcsak rémfigura megörökítések.


Ki mehet úszni? Számok jönnek ki a hangfalakból: huszonhárom, kilencven, kilencvennyolc. 

A nőknél nyikkanhat mellre az úszás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!