Debrecen mellen

MotoszkaDaniel•  2022. július 7. 23:09  •  olvasva: 93

Sátortábor július elején négy hétre. Az elfoglaltság mellúszás és rajz. Zeneszolgáltatás az előbbinél a hangosabb. Utóbbinál a kevésbé zajjal járó, hogy a festőket és rajzolókat ne zavarják az alkotás folyamata közben.

Férfitesteket is lehet rajzolni, nemcsak nőiket. Itt változatosak a modellek, mivel van kevésbé ápolt meg akár félkockahas és edzett darab is. A hölgyek közül akik bevállalják a lengébb öltözéket és legalább vállig modellt állnak illetve tudnak mellúszni, sorszámot kapnak. A legmerészebb közülük az arcával együtt fehérneműre vedlik és széles mosolyban az arca s mellkasa közé helyezi a bal kezét. A személyiségi jogok megsértése végett csak a zsűri látja az arcok mellett a neveket meg a számot hozzá, de csak értéket mondanak be. 

Tehát felkészül Ágnes, Alexandra, kettő Erika, Eszter, három Éva, Gabriella, Krisztina, Mónika, Virág. A férfiaknál hasonló menet, ők sem mind kívánnak vetkőzni akár ingre. Van, aki szégyelli a mellszőrzetét vagy nagy a hasa. Akármi. 

Az úszni tudók közül nem sokkal, de többen vannak az erősebbik nem képviselői az első kettő hétben. Utána túlsúlyba kerülnek arányban a nők, többen érnek rá a szabadságolások végett.

Mindenkinek kellemes úszást e felállított sátorok mellett!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!