Csajszi az űrben 2.

MotoszkaDaniel•  2022. július 20. 23:56  •  olvasva: 85

A kolléganőm azt füllenti, hogy a barátnőm meghalt. Igaza lehet, mert a menyasszonyom testét soha nem találták meg. Az állomáson iratok s túlélők után kutakodom a villogó alagutakban. Ezt a műholdat bütykölöm itt, le szeretnék adni SOS jelet.


E szemétláda és megnyerő nő nem fejezi be a dumáját? A fehér hacukás jegyesemet akarom. Előbb fésülöm át az elnéptelenedett járatokat, minthogy elviseljem az árulását. Izsák vagyok és nem hagyom itt az asszonyomat, amíg halvány esély van a megmentésére s szólítanak a vágatok.


Itt löki nekem a sódert a fülemre a kütyüspecialista, de én kitartok a szerelmem mellett. Tudom, hogy látja a helyzetemet. Engem is zavar, hogy sok barátom elesett. Le szeretném választani ennek a tébolyult libának a jelét, ne lássa az én kecmergéseimet.


Őt vonzza a hatalom, ezt megértem. Mi azonban nem ezért jöttünk ide, hanem bányászni és másik hajót menteni. Rám zárja a félhomályba borult folyosókat, Ő maga pedig a zsákmánnyal meg kíván szökni. Ki tudom még nyitni az ajtót s e nőszemély nem léphet meg!


Bonnie elképesztően gyönyörű és csinos, belülről viszont kegyetlen féreggé vált. Borzalmasak a bolyongásaim során e szintekről jövő, női szörnyektől származó sikolyok. Ez a csirkefogó elfog s a szörny elé vet, de milyen helyzetbe hozza magát? A bestia elintézi Őt, ám a halála előtt is a hasztalan erőlködésemet korbácsolta az Ő ostora. Egymagam lettem, e teknő felett azonban felelősséggel tartozom.


Sérült, sercegő műholdak keringése körülöttem az égen. Szerettem ezt a csajt, de megfertőződött a lelke. Hogyan is állnak ezek a hajtóművek? Le kell menni az orvosi részlegen a sürgősségire, ott látták utoljára a jegyesem.


A koordináták rendben és állnék is fel, mi ez? Nicole túlélte? Tudtam, hogy nem halt meg! Csak közepesen kételkedem.


Engem úgy tájékoztattak, hogy öngyilkos lett. Véres az arca aprót és el szeretne feküdni? Én nem látok rajta más sebet. Feküdjön csak el itt a gyengélkedőn, akad ágy a pilótafülkében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!