Boszorkányság

MotoszkaDaniel•  2022. június 4. 11:19  •  olvasva: 94

A nő, mint a bűnbe vétel örök jelképe? Vannak olyan társadalmak, melyek hisznek a férfiak ártatlanságában és a férfit állítják be áldozatnak. A szemükben önámítás, hogy Éva bűntelen. A számunkra befogadhatatlan lényeg helye ma nem a hegy csúcsa.


Gyertyák égetik a viaszukat, nyitott könyvek az asztalon bűnös asszony házában. Milyen fondorlat vezetheti e tagokat erre az útra? Arról minket a társammal nem tájékoztatnak, azonban valaki csalással élne némely szeánsz alatt? Erre következtetek, mert mantra van írva vérrel a falra a boszorkányok által oly tisztelt szavakból. E helyi törvények uralkodása mellett lehetetlen az élet, mint olyannak a megóvása s ez nekünk baljós.


Mégis az áll elő ezúttal. Az a helyzet, hogy sikerül egy életet megmenteni. A tettesen meglepődöm, mert férfi és bizony megússza! E házban mi történhetett, mely során megakadályoztunk egy gyilkossági kísérletet? Valószínűsíti a szemem, biztosan nem az adóbevallási kötelezettségének tett eleget. Az orvosnő él, az áldozati tervek végrehajtója itt nincs.


(Wikka 2. X-akták 4x6:Véráldozat)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!