Boszorkányország 2.

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 6. 21:44  •  olvasva: 80

Ellentámadás keze üti fel a lábát s kezdik a kapukat nyugattól zárni. A szintre kettő csábos határozottságú boszorkány érkezik és mondja, a beszivárgót megállíthatták, az ember vevők folytathatják a vásárlást. Amint kilépnek az ajtón, már repülnek is ellenőrzésre a kelet határáig. Látni a lábukat, amint emelkednek szárnyalásra.

Az őrök nem árnyék közelséggel vannak a világi vásárlók közelében s különben sem fegyverrel védik magukat, illetve teszik érvénnyé a törvényt. Az eladónő nyomta le tapicskájával a riasztó gombot, és hogy miért? Érzett maga mellett egy szellemet, és e kisebb képzettségű mágusok is láthatják e lényeket. Amely démonok nem feltétlenül ellenségesek.


Némi idő után az őrség kiteleportál a levegőre és visszatérve mondja azt, hogy felengedhetik a spirituális rácsot. Most megnézik a többi üzletet. A boltvezető sárga izzásban és reményben fotelba kóborol. Elborul az ég, de itt e dombon mindenki közelebb van a fellegekhez.


Másik mágus raktárból kilépve védőhálót fúj az eladótérre, a varázslók némelye néz. A félvérek csak gőzt látnak. Háromágú szigonyos sellő is ránéz a lerakatra a plafonból elbújva, aztán nem sokra rá a csinos alakja a ködbe vész. Nem lehet akkora a veszély, mert nem sötétül az ég korommá.


Estére sziklasárkányok lepik el a telek keleti blokkját és hagynak maguk után szobrokat. Ezután elrepülnek, a varázslók azonban távozás előtt megkérdezik őket. Azt mondják e tűzokádó lovasok, hogy az ördög mezőről hallottak zavargásokat. Mennek is oda vissza a tárgyalásokhoz segédnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!