Boszorkányország

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 5. 23:15  •  olvasva: 80

A lányok kigombolkoznak és láthatatlanná teszik magukat, a mellkast kivéve. Órákon át ugratják a zaklatót latin nyelven beszélve hozzá, aki helyenként csak rángatózó nyakláncokat lát e bő dekoltázsokban. E heccet a csajok éjjel kettőig teszik a rohangálást illetően a fák között, hogy azért a bűnös pihent legyen reggelre. A félvér fiúval minden órában rágyújtanak egy szálra.

Színesedik a város például ember méretű boszorkány bábuval. Szintemelés történik, völgy köszönti ezentúl az ide látogató vagy új tag mágusokat. Akiket tömlöcbe tesznek, ugratásul tükör van ott s így a fogoly elé minden fejjel lefelé tárul. Megszűnik az elkülönítés, ezentúl szabadon s lopózás nélkül megtehető az átjárás a fiúknak és lányoknak.


Idézéskor az őrség fokozottabban őrzi a kapukat, hogy ne jöhessen át annyi rossz. Jöhetnek a boltok, üzletek s kuruzslók. A kártya és jövendőmondás is megtalálható itt, mint kioszk. Nyolc olyan kávézó illetve ivó kap helyet, ahol a félvérek összeülhetnek a mágusokkal vagy varázslókkal.


Ember továbbra is kísérővel jöhet, azonban nézelődhetnek. Karkötők, drágakövek, rontásmegelőzők vagy éppen mágikus nyakláncok és varázskenőcsök. Aki megadja a tiszteletet s vállalja, az helyiségbe feküdve hipnotizálásban részesülhet. A kalaposok a sima vadászok, a díszes ruhában járkálók az igazi nagy menő illetve tapasztalt mágia űzők.


A varázslást gyakorlók általában feljebbi házakban élnek, ahogy a nagyobb szintű varázslók. Az ördög köre továbbra is e gigantikus város nyugati felében tanyázva helyezkedik el. A hölgyeket kereskedések illetve lerakatok várják próbafülkékkel, amennyiben mágus fehérneműért vagy talárért és kalapért fizetnének. Ha elakad a szó s nem tudnak beszélni ezen emberek, akkor fel kell keresni valahol az átkokat feloldó kobold manót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!