Boszorkánybirodalom 3.

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 5. 23:15  •  olvasva: 72

A lányok kapnak az ördögtől szépet, bujaságot és külsőt. A félvérek jó seprűket, az ördög engesztelésért füstöl? Megkapja a telek felét művelésre s azon dolgoztathat bűnös lelkeket. Ha vörössé lesz éjszaka az ég, a démon ellenőrzi a vetéseket.

Ember téved olyankor arra? Hűt jobb, ha távol marad. Az örök szolgaság vár rá, amennyiben a határ vonalán túllép. Nekik durva pirkadatnak tűnik, ne is lépjék át a megégett füvek részét.


Erőszakoskodáshoz érkezik férfi varázsló, kolompolás nélkül benyitottak a lányokhoz. Büntetőmunkára küldik egy hétre a krampuszokhoz nappal. Kopogás a nőknél éjben és ajak tapadását érzi magán, bele is bonyolódik a csókba s nyílik az ajtó ekkor. Három nő engedi be széles mosollyal meg a kedvenc szoknyájukban.


Felpattan a hátukra egy körre? Előtte üljön be közéjük beszélgetésre. Próbálja kitalálni, melyik lenge ruházatú lány csókolhatta meg őt a semmiben? Egyet választ, hátha eltalálja és mozdul is érte a kanapén ülve.


Az éjfél még ásításba sem kezd s a levegőbe emelkednek. A félvér belekapaszkodik az általa tapasztalt kilátásba. A hölgyek vörös szemre váltanak, ugyanis eme éjjel látó megmutatja alattuk a földeket. Dobozért nyúlnak a nők s kínálják Őt, elfogadja a szálat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!