Boszorkánybirodalom

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 5. 23:13  •  olvasva: 77

A sasok fészkében sír a fa? Kéz rángatja felhőért, hogy a föld ne szomjazzon. Dolgos, férfias kezek vannak munkában. Arrébb dúl a máglya és nők úsznak pletyka lap hasábokon.

Gyűléshez gyűlnek a mágusok. Nem működik a beszélő síp. Mi az, amiben megakadhatott? Szolgálatot letevő lány tudhatja a megoldást, mert megbűvölik azt részéről mozdulatok.


Újságokat félre, mert mindjárt dübörögni fog a beszéd. Lányok és fiúk a cigarettákat elnyomják konzerv dobozba és van, akinek a fán jut csak hely? Három órát mutat három perccel az éj. Elvigyorogja magát egy varázsló, legyen az a mellény átmenetileg beszedve?


Ember írásos engedéllyel léphet csak e területre és az őrség kíséretében. Nappal alvás van, így is az ördög álarcok fogadják a közelben sétáló embereket. A maszkok izzásáról mindig gondoskodni, a nők veszik át a szót. Egyre több varázsló foglal helyet az ágakon s van ahol srácok ölébe kerülnek a leányzók.


Kilences szám kerüljön elhelyezésre elöl, a hetes pedig a hátsó kapura! A szószólók mögött a katedrán Áron tapsol. Félóra sincs s kel a nap. Sára a cigarettára való rágyújtás előtt a megeresztett dekoltázsával és erőteljes, szép arcával csókot lop.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!