Banyabirodalom - Zombik útja

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 3. 00:18  •  olvasva: 84

Elizabeth együttlét után van és arra készül, hogy elvágja a halandó torkát. Valami megtetszik neki benne, ezért nemhogy nem vágja el a nyakát, meg sem mérgezi. Nem tervezte, hogy anya lesz. Nem érdekli. Őt az érdekli, hogy Őt mint boszorkányt hagyják nyugodtan élni e földön. A helyen, ami nagyváros nagyságú és nagyjából New York felel meg e méretnek. Zsombor nem tudja még, hogy kit kúrt meg. És furcsállja is, hogy ez az eléggé szép asszony nem kért védekezést. Ezúttal elkábítja már Őt Elizabeth. Hogy miért? Azért, mert egy boszorkány állandóan portján van s kifogástalan külsejűnek kell lennie. Még most is megtehetné, hogy megöli Őt. Semeddig se tartana kábulatában, de a nő életben hagyja. Magához tér Zsombor és mondja, hogy Ő félvér. Félig boszorkány, félig ember. Azt meg hogy? De nem is lényeg. Nem egy észlény meg nem is valami jóképű, de annyi esze van. Ami kell. 


Elizabeth látja, miképpen a lánya cseperedik és bizony jön a serdülőkor. A nőiesedés ideje. A Christina nevet adta neki. Christina nem érti, hogy mi a fene az, ami lóg a mellkasán. Eddig olyan jól elvoltak a napjai. Játszott, elvegyült a mindennel. Egy héten belül anyja elé is járul, már várta Elizabeth ezt a napot. Tudta, hogy el fog jönni. Christina kérdezi, hogy ezt miképpen lehet eltávolítani? Elizabeth a lányára néz és meggyőzi (ugyanis Christina kést tart a melléhez), hogy levághatja. De akkor eltűnik egy erénye és úgy csúnya a női test. Nem beszélve arról, hogy a férfiak szeretik. Liz lánya mérgesen beledöfi a kést az asztalba. Aztán azt kiveszi és megforgatva azt, anyjának adja vissza (azt már észre vette Chris, hogy a sérülései öngyógyulnak). 

Öltözzön a lány fel, mert anyával mennek fehérneműért. Fel a levegőbe s a város központjában leszállnak. Megvernek és kirabolnak bűnözőket, valamennyi összegyűlik. Chris nem nagy kedvvel, de próbálja a ruhát. Inkább ez legyen, minthogy kellemetlenséget érezzen. Ettől jobb kedve lesz és anyja egymás után adogatja be neki a melltartókat. Chris nézi a fizetésnél, hogy édesanyja mi a búbánatból fizet? Ez nem a rabolt pénz. Saját kassza lenne? Kijőve az üzletből, meg is kérdezi Chris anyukájától, hogy miért nem vették igénybe az alakváltást? Azért, mert: csak akkor kell azt használni, ha feltétlenül szükséges. Megállnak egy pillanatra, mielőtt ismételten felrepülnének s ezúttal haza. Mutassa magát Christina, hogyan áll az a darab? Azt mondja, ezt neki is kell majd igazgatnia. Gyakorolja otthon. Ott pénzt is ad a gyermekének. Ja, hogy ez a zsebpénz! Ez az, amire a demens elemek révén tettek szert. Liz a még nem felnőttkorú kislányára néz, felemeli a karját és a kezével mozdulatokat tesz a lánya felé. A mellét módosítgatja egy elképzelt formára. Majd hozzáfűzi, miután befejezi: Ne feledd, Christi lányom. A fizikát csak manipulálni tudjuk, teremteni nem!

Christina a megérzéseit gyakorolja és így már tud figyelni, hogy nem lóg neki összevissza semmi. Az erejét simítgatja az erdőben, az erőteret.


Christi tizennyolc éves lesz és édesanyja magához hívatja. Kislányom, felnőttkorú lettél. A mi népünk törvényei szerint már az vagy pubertáskorodban, de a kinti világ szerintiben mától vagy nő. Legyél becsületes zsoldossá a gyilkosok között, ez a mi területünk! A férfiakat mind meg kell büntetni, akik szemétládák. De csak azután, hogy védekezés nélkül megdugtak téged. És azokat akkoris el kell intézni. Meg kell építenünk a telkünk határait s munkások kellenek hozzá. A többit ne bántsd és ne öld meg. Csak azokat, akik csirkefogók! Valamint, ha van cigarettájuk, vedd el tőlük és hozd ide nekem! Ha kell, minden hónap végén, te is kaphatsz. Na, most már megtehetem előtted. Eddig mindig suttyomban gyújtottam rá. 


Christi a társaival van, de minden egyetem véget ér egyszer (Elizabeth édesanyja irányt mutatott. Ha tud, jelentkezzen egyetemre. A tiltott terület ez megint, ahová napnyugta után az egyetemisták se mennek. A szülők a gyerekeiket az ösvénynél visszafordítják). Suhancok jelennek meg és teszik ki három társukat, hogy kicsavarják a gyíkot. Azt mondják a sihederek, menjenek csak! Ők majd hazasétálnak. Christi nem látta még a szemeit, vadászösztön idején bogárral együtt vörösek. Christi bugyit hagy magán és napozni megy a partra. Amikor elmegy a nap, magára veszi a melltartót és napnyugtáig napozik. 

A srácok a tűz eloltására készülnek meg haza. Csúnyán beszélnek s pelét akarnak elkapni, hogy megkínozzák illetve megöljék. Egyvalaki ellenzi e cselekedetet. A legelvetemültebbnek van csak barátnője. Christi szájából az indulat végett vér csorog, amit elállít. Visszafogja a dühét. Leellenőrzi az erejét, és? Persze, hogy mehet a portya. Még nem olyan, mint egy teljesen fejlett boszorkányé, de néhány lókötő 'megnevelés'éhez elég. Anya hogy is mutatta? Ja, koncentrálni kell. A célpont felé nézni, aztán mozgatni a végtagokat a varázsláshoz. A kabátja alatt már készen is van minden. Így, kissé libegő mellekkel indul meg a csoporttársaihoz. Ilyen fiatalon egyszerre csak eggyel bír el. Szóval kettővel hazarepül. Elkábítja, megkötözi őket a viskójában. Onnan ki nem szabadulnak, amig Christi oda vissza nem tér. Addig Liz vigyáz rájuk. Szájszagot lehel rájuk és megkezdi. Közösül az egyikkel. Nem az, hogy nem bízik a lányában. Csak nem biztos benne, hogy rögtön az első szex sikerül neki. Mentos-ízű méreggel itatja meg. 

Liz felveszi az alakját, úgyis haldoklik az áldozat. Majd hívja egy boszorkánybarátnőjét (Sandra), hogy segítse ki. Őt is bepermetezi Liz a szájszaggal, hogy zavartalanul végbemehessen a kefélés. A barátnő Wrigley-s Spearmintes méregteát ad neki. Sandra szintén az alakjára vált, na ez az öcskös sem látott sűrűn boszorkányt. Már amennyit felfog belőle ebben a kábulatban meg a méreg szintén bőven hat. 

Christi - t próbálja a legaljasabb ezalatt, a beesteledett erdőben megcsókolni. Csakhogy ő nem tudja, azt hogy kell. Valamit érez. Az agya nem mozdul, a teste forrong (A hormonjait érzi, hogy tetszik neki a férfi). Az anyja mesélt róla, körülírta. Odanyomja az ajkát. Nem rossz, csakhogy Ő halálparancsra van itt meg közösülésre. Nem sziesztára. A szemei most is pirosan izzanak, csak kisebb 'gőz'ön. Na, valamit próbál. Hogy talán ezt kellene csinálni. Nem egy csókbajnok ez a rohadék, de elmerül benne. Még ha nem is mélyre. Még sosem csókolózott, élvezi. Legfeljebb a mamától kapott arcra csókot, anya puszilta Őt mindig. Meg helyenként természetesen apa. Még megy a csók s Christa azon veszi észre magát, hogy alatta beléélveztek. Az éj leszállt és amíg ez a szemét arrébb a gatyáját húzza fel, kihasználja az időt. Anya adott nekem ebből a szájizéból, igaz? Használjuk csak! Azt mondta, csak fel kell vinni az ajkakra. Mintha kirúzsoznám magam. Elkábítja és így gyerekjáték a parton e gazembert belefojtani a folyóvízbe. A testtel hazarepül, a másik kettővel együtt fel lesznek támasztva. De immár élőhalott, átmosott agyúként. Az erdő mélyén ők az első három munkás, akik építik a boszorkányoknak a sáncot. Hogy akárkik ne háborgassák őket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!