Andrea és Gábor: Parancsol egy csészét s egy ajánl

MotoszkaDaniel•  2022. november 29. 22:18  •  olvasva: 49

atot?

Unja az árak emeleteit, hogy a polcokon drága kávét tehet a kosarába? Gomboljon lejjebb az árakon és hallgassa meg Andra élményét a Dowe Egberts-el. Ön is szeretne ilyen kényelmes körülmények között szürcsölni a csészéjéből? Válassza a gombolt árakat s az Ön pasztell inge is ilyen kávéillatban úszik.

Tripla gombolt üzleteinkben és az ing is örömre fakad, ahogyan látja az enyémen szintén három gomb tárja az inget a frissességhez. Fonja keresztbe a kételyt s válassza ezt az extrát! Kezdje kellemesen a napot ágyában, élje át e frissességet. Ne gondolkodjanak a karjai, tegye kosárba ezt a terméket.

Sikerült már döntenie? Karom máris oldódik a fonásból, hogy kiszolgálásért Ön elé érjen. Hogy mi a helyzet e szép hófehér inggel? E gombok szeretik a nőies alsóneműket.

Keresse fel üzleteinket választékért és a próbafülkéket. Ön is szeretne így elheverni az ágyszélen? Várjuk boltjainkban nézelődésre. Ne feledje, a vedlésre készülő ing mosolygó fehérneműt rejt.

Most betakarózom eme ágyba hátravedlett inggel, mert van még a kávémból. Szombaton is nyitva vagyunk délig, fogyaszt velünk egy kortyot? Finom itt a heverőn csészével elterülve adni hozzá a cukrot, akár kockában. Gábor, szólnál még pár szót a kávékhoz? Bekötött karban az ágyon igazán ízletes a reggel ilyen korán és a megnyílt ing mögött a bőr szintén teszi magáévá ezt az illatot. Önnek, ott a készülékeken túl, hogy mosolyban gőzölögjön a kedve!

Andrea vázolta Önöknek ébresztő és női ruha ajánlatainkat. Én a konyhából beszélek Önökhöz a cégnél, Ő hatalmába kerítette az ágyat. Felkeltettük érdeklődését? Várjuk bizalommal s jó kedvvel itt helyben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!