A világtalan csatorna nyúlánk

MotoszkaDaniel•  2022. június 24. 16:29  •  olvasva: 80

Ilyenkorra lehűl az idő, de még mindig nem kell vacogni. Klára a nyelvórák tartása mellett nyújtja be a cégnek a kívánalmát. Szeretne visszakerülni helyettesi pozícióba. A csupasz mellkasoknál megbúvó bájak még nem búcsúznak, de integetnek a melltartók alól. Nem is szól egy szót sem. Lekerül az ing, levetkőzik és így várja az ágyon Zsoltot. A testek mozgásba kezdenek.

Másik ivóba megy ezúttal le Zsolt. Klára könyörög, hogy Ő is jöhessen. Pedig Ő diszkós. Zsolt azonban a barátaival szeretne lenni. 

Lelépve érkezés a pulthoz és nem sokra rá Zsoltot elkapja barát nyelvezésre az egyik padnál. Amíg Klára cseverészik, a haverja húga keveredik hozzá és már felöntött a garatra s csocsó után van táncoló melltartókkal. Nyíló ajak. A kora délután félős napsugarai szűrődnek be alig. Az üdvözlő ajakostrom addig tart, amíg nem kezd józanodni Anita és akkor nem kellene. Zsolt azonban elnézést kér. A jobb mellére mutat, hogy azt is fogja meg. Melltartón keresztül. Ad neki pénzt Zsolt, hogy egy italra. Nem, azt megisszák együtt, még. A lány bátyja egy bombacsaj, de szemétláda bombázóval enyeleg éppen. Csak ő nem ágyon, hanem padon és nem tart sokáig. 

Anita zenét ad egy haverjának és Zsolthoz megy oda immáron színjózanul, sandít befelé. Oda menjen, mert szeretné. Szeretné, ha ott megvárná. Ezek feszülős. Nem libegő, feszülős mellek. Zsolt odamegy, ahová kérték és Anita illata érkezik a lábain. Pillanatra a bátyja lép oda. Barátnővel van és érdeklődik a húga felől: minden rendben van-e? Elmehet, kiszállt belőle a pia. Anita kiskorú, csak olyan fejlett a teste. Persze, hogy 18-nak vagy még többnek nézik. Lenyom Zsoltnak néhány csókot, aztán mesélésbe kezd. Miszerint ma reggel kúrták meg először (szakítja meg beszámolóját egy cuppogás, aztán Anita veszi a levegőt. Zsolt fordul és folytatódik. A mellét akarja, az most sem tiltott.) Nekik egy órának tűnik, ami harminc perc ott. Nem messze az ablakoktól. Az utolsó negyedórára a nyelvezés ajakostromra csitul Anitát pár óra múlva viszi haza a báty. Még iskola van! Bepityókázott alakok nézik e távozásnál Anita gyűrődő melleit, de bátyjának nem kell az öklét és mást sem használnia.


(November)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!