A Teknősbéka 2.

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 8. 10:39  •  olvasva: 72

Valaki feldöntötte a páncélokat, ki kártérít? Be kell fújtatnom magam a többiekkel a tengerbe. Ez vajas trópusi erdőt reggelizett, hogy ennyire sápadtkék? Egy hajó meg takarja előlünk a kilátást, hogy az szőnyeg a délibábban vagy sziget? Itt az egyik kollégánál gyorsabb vagyok, szóval leúszom s Én vörös bőrben is szebben szelem az óceánt. Bocsánat, az nem is a kétéltű társam volt. Hanem egy visszafelé közlekedő ollós.

Egy tűzpiros hanyatt vágta magát, nem most kényeztetjük magunkat a lányokkal hasvakarásra vagy cseppérintésre a napon, menni kell ki a nagy vízre és akár e jó nagy levélen. Megterült szőnyeg és kerékpározó víz, a mi színeink a hátunkon sem kergültek meg. Ez valami szirén lehet itt? Nem baj, teknőcökre nem támad.


Mintha a végtelen víz tetején lubickolnánk? Lesz azon túl még ennél több is, csak találkozzunk először a tengerparti héjával. A hínár szenved, majd kevesebbet csapkodunk a talpainkkal. Halljátok ezt? A túloldalig jó lesz a szélirány. Én nem énekelek a tönk hangommal, de ti nyugodtan tegyétek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!