A szerepjáték napja

MotoszkaDaniel•  2022. július 5. 01:58  •  olvasva: 89

Férfi érkezik és Erika elköszönést mond a kagylóba. Imre látja, hogy ringatja magát Erika. Helyette leteszi a telefont, amit a vállán tartott eddig Erika. Hadd pihenjen illetve forogjon még tovább. Arcon puszilja s a pulzusok indulnak futólépésre, a rohanásig nem jutnak. Csak egy arcérintésre vagyok méltó? Vagy mást kefél?) Halvány mosolyt ad érte Erika.

 

Neki félbalra fehér felsőben és dekoltázsban kicsit kilógó melltartó kosarakkal, pontosabban annak a határozott vonalával, Szabina iktat. Fiú érkezik az asszonyával érdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak? Délelőtt a gyerekeknek elhunyt bácsi műemléke után kell kutatni, aki zenész volt. A nagykorúaknak Michael Myers sorozatgyilkos az ellenfél. Mivel erős játékosnak is kihívás Michael kiiktatása, ezért a feladat csak az általa üldözött s még járókában mozgó gyermek megóvásában merül ki. Bejelentkeznek a szombat délelőttire. Telefonszám kell. Az elektronikus levelezési cím nem kötelező. A postait a név mellé meg kell adni.

Imre elküldi Őt, a délelőtti műszak lement a gyerekekkel. A vállához ér és az Erika asztalával szembe lévő kanapéhoz kíséri, ami úgy öt - nyolc méterre van a titkári asztaloktól. Imre nézi, hogy mozognak azok a kicsi és formás mellek a fehér póló alatt dekoltázsban. Nevetgélnek meg viccelődnek, egyszercsak hajigazítás közepette véletlenül összevesznek Szabina karjai. Hát akkor már összeköti őket, egybe. Így jobban kibújik a kosarak tartalma. (Imre Erikával felveszi a szemkontákt és kacsint. Erika mosollyal és kicsi bólintással felel, aztán az asztalnál a munkába temetkezik).Szabina hajol súgni valamit, Imre lobogó nyakláncot, is.(Erika egyre bánatosabb, hogy neki nem volt módja így befonni a karjait.) Imre megcsókolja Szabinát, de a nyelvéig nem engedi le. Ez egy alig másodikos középiskolás szőke középhosszú hajú lány. Cuppogásokat hall helyenként s ha odanéz, egymásnak szembe csak a kobakok mozognak fel - le. Egyre csak mutogatja a melleit Szabina hajolásos trükkök révén, Imrét azonban az arca érdekli. Éppen azért néhol a lány dereka környékén matat. 

Szabina átveszi a diákfizetését Imrétől és ajtóban csókkal búcsúzik. Imre nekinyomja a falnak még csókokra s érinti ujjaival az ajkát, aztán a diáklány megy le a lépcsőkön. (Nincsen itt lift, csak ötödik emelettől jár az és ez csak három. Őt magát odalent a főkapunál, a diáklányt, apa várja. Ő még abban a hiszemben volt, viszont anya is ott van. Az pedig azt mondja, irány a fehérneműbolt., tartalék melltartót venni. Anyuka szerint ugyanis lehet, hogy elkellene egy nagyobb.)

 

Jön be a tizenöt éven felüliek csapata, négy lány és egy fiú. Ceruzák, radírok és füzet össze van készítve. Bebandukolás a terembe s Imre nyúl a kulcsért. Erika sandít a kulcstartóra és lesütött gondolatokkal, de nem szemmel bánkódik a karjaiban. Imre a kulcsot magához véve tart Erikához, aki foglal helyet a székébe valamint... mi ez? Imre axe parfümjét érzi közeledni. (Odahajol hozzá a kigombolt ingében) Igen, ez férfi mellszőrzet! Tizenhat órakor menjen el és neki is ad pénzt (Az Ő számára többet, mert Erika huszonnyolc éves). A kezét kéri és a kanapéhoz kívánja a haladását. Erikának nem lökődik a melle, hanem gyűrődik az amúgyis bájos strandmelltartóban. Úgy bő félórája ígértem neked valamit, igaz? (Erika kénytelen kezdeményezni a csókot, mert Imre közeledik hozzá és pár percet követően át is csap nyelvbe. Az eddigi szomorúságot felváltja a reménykedő mámor. Mert?! Azér', mert az ajkai semmit nem érnek. De ez a nyelvmunka...

Villámvillanásokra van, hogy el is alszik. Lejjebb húzza Erika az átlátszó nyári pulóvert, mivel Imre  a melleit keresi. Azonkívül, hogy ritkán a szemébe néz meg a dundi ugyanakkor formás fenekéhez nyúl.

 

Jöhet a csoport? Naná! Ott várakoztak eddig is vagy egy fertályórát a folyosón, dehát beláttak. Látták, hogy mi folyik odabent. Beszélgettek addig. Ketten valami randiról karattyoltak, mivel az egyik lány meg az egy szál fiú foglalt.

Kipakolás és frissítés, hogy legutóbb mivel s miként fejezték be. A foglalt lánynak, Andreának kérdése van. Miszerint le lehet - e gyakni Michael - t? Álmos is jelentkezik,hogy azt már meg se merte kérdezni. Mégis megteszi: mitől néma ez a pszichopata gyilkos? Imre nekilát a második kérdés megválaszolásának, mert az az egyszerűbb. Michael a kését tartja a legtöbbre, még tárgynak sme tekinti az embereket. Egy állat elméje szintjén él, de egy férfi erejével. Nem beszél, mert nem érdekli. A kommunikáció szintje nála abban kimerül, hogy a területén Ő maga legyen az úr. Mint egy kutya, amikor határvonalat jelöl. Csak amíg a kutya igényel társat az ember mellett, Michael - ban ez a társadalmi igény nem fejlődött ki. Egy rendkívül korai ösztönszinten megrekedt. 

Andi kérdése következik, hogy igen. Le lehet gyakni! Rengeteg ismeret, fegyverek és készségek, képzettségek ismerete illetve tapasztalati szint kell hozzá. Sok. Mennyi? (Kérdezi másodjára a lány? Sok! Mennyire sok? (Hangzik harmadjára is az igény a válaszra) Mondom, sok! Kééérlek, (Lenyomja a nyári tarkás pólóját és kitárja, de csak a bal mellét. Fehér s fekete színbe burkolt melltartó, simogatja magát) Imre kalandmester. Imre dobókockáért nyúl, amit dobálgat maga előtt. Álmosra néz, de Andreától kérdez: Ő megcsókolhat téged? (Andi semmit nem ért, egy mukkot se. De akarja a választ. Emeli a kezét ölelésre meg nagyobb dekoltázst hagy, hogy levegőzzön a jobb oldali kosár is). Lemegy a negyed perc, aztán még egy negyed, mert Andika visszacsókol. Nyelv nélkül ezt is, biztosra akar menni. A választ szeretné most már. A mesterre néznek egy kis mosoly után s nincsenek egyedül, a többi három lány is a tudásra éhes. Tegyük fel a kérdést, jogosan!? Ez kellett ahhoz, hogy megtudjam a választ? (Sürgeti Imit Andi) Dehogyis! Csak kíváncsi voltam, megcsináljátok - e. Ha nem dobod be ezt a vetkőzős magánszámot, eszembe se jut. :-) Na, dobj nekem ezzel egy négyest. Nem baj, ha fölé megy a dobás. De alá nem mehet a végeredmény. És akkor is körülbelüli értéket mondok. Michael az bika ellenfél (Ennek semmi köze a sikerhez, de az eléréséhez a többi lányból egy még dekoltázsra vedlik és félkarba tett kézzel áll be).

(Andrea semennyit nem teketóriázik. Az izgulás, az idegesség balszerencsét hozhat. Elhajítja a kockát és kidobja a négyest). Andi, ez a Te a napod. Ötven feletti tapasztalati pont kell hozzá. Nektek átlagban tíz van. A te értéked, Andrea pedig most tizennégy. De ha érdekel a pontos szám, gyere ide az asztalhoz és a papíromon ott le lesz mindjárt írva. Andrea odamegy s azért meghökken. Hetvenkilences tapasztalati szint kell hozzá.

 

Jöhet a játék, kezdődjön! E helyiségbe beszorul a levegő és látja, hogy a lányok szenvednek. Törölgetik magukat. Álmos félmeztelenre vetkőzik. Engedélyezi, hogy nadrágot leszámítva egy szál melltartóban legyenek. Kimennek a mosdóba megmosakodni és az se gond Iminek, ha libegő melleket lát. (Nem is kicsit formás némelyik) Csak ne ájuljanak el a csajok. Klíma csak később érkezik ide.

Imi látja a cselekvéseket. Nem érzi viszont a szándék mellett azt, hogy a játékosai mindent beleadnának. Ahogy ez korábban rájuk igenis jellemző volt. Felteszi a kérdést, hogy ők is szeretnék látni azt a számot az érték megjelölésénél? Hát nem egy szájból felhangzik az igen és máris nem fancsali arcokat lát. Az a mellékküldetés a felelet eléréséhez ez információhoz, jussanak be a házhoz. Myers mostani házába, ahova jelenleg vándorolt. Úgy, hogy maradjanak életben. Nem baj, ha megsebesülnek vagy durvábban mondjuk. Legyenek harcképesek s ötven százalék felett legyen az életerőpontjuk! (Ott Imi megállítja a játékot. Nem kell sehová se menni, csak az első ajtó küszöbét lépjék át) Nem egy nehéz feladat, de nem is könnyű. Aki viszont tudni szeretne, dolgozzon meg érte. Nem a leghumánusabb módszer, dehát minden kalandmester más. Egyvalaki sérül meg erősebben s az is közepes. Imi körbenéz a lapokon és áll fel, ahogyan azt megígérte. A papírért megy és mutogatja körbe egyenként Andreát leszámítva mindenkinek. Azért így teszi, mert látni szeretné (játékosonként) a hatásokat.

Egy férfi jön fel a lépcsőkön, Ádám. Ő Álmos bátyja és a lánybarátjához jött. Meglepődik, mint Thaiföldi elefánt (aki nem szeretné eltaposni a füvet) a megvetkőzött ifjú nőkön. Ingridhez slattyog, hogy élelmet hozott édességgel meg némi öltözéket. Amire szükség lehet a késő estében. Ingrid megcsókolja Ádámot módos hullámzásokkal lovagolva az ajkán és még be sem fejezte, amikor Ádám 'ellentámadás'hoz kontrába lendül. (Ingridről tudtuk eddig kizárólag, hogy ismeretlen a magánélete. A másik két lánynak jelenleg egyetemista illetve főiskolás a fiúja.) Ádám nem csókért érkezett ide, az nem volt benne a pakliban. Ez most csak úgy jött. Másik lánybarátja, Zsellyke hozta el autóval odakint várja. Akarom mondani odalent. Félmeztelenre vetkőzik Ő is, kifújja magát és eztet követően megindul becélozni a lépcsőket. Huszonkét óra van.


(Álom, de most csak egy kisebb szeletet spékeltem hozzá. A nagy részét én, önként írtam a történetbe e második felvonáshoz)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!