A Polip csápjaiban. A zöld torpedó,a bérgyilkos 5

MotoszkaDaniel•  2023. január 27. 14:29  •  olvasva: 42

Felemelkedik Rorturro Francesco a család élére.

 

Sára időközben három gyermekes anya azon ügyfelek révén, akiket le kellett vadásznia. Csak hát volt akit az ágyába is beengedett.

 

Nyári eső van és bankáresküvőre hivatalos. Az autóban le szeretne smárolni egy lányt, az ezt nem akarja. A mellette lévő brókernek szabad a csók? Az ajkát kéri, Sára belemegy és élvezi. Az esküvő után beszívatja s parókájában a parókiába hívatja. A jutalom az az, (hogyha ezt a geget a ficsúrka értékeli) hogy a nívósan megvetett ágyat ki lehet próbálni. Az együttlét után a közepesen jóképű bróker hírrel szolgál, hogy a börtönből a rivális família kiszedte a nőt s esetenként a férfiak fejét elcsavarva üzleti titkokat szed ki belőlük. Sára rágyújt pár szálra és kéri Őt, folytassa. Ezt a gyermeket is megszüli. Ekkorra Sára a Dilletti család élére áll, Antal idős. Andor az ifjabb növendékeket (is) szállítva tisztogatásokat végeztet velük Sára megrendelésére a Rorturro klán körül (előtte a Rorturro szervezet levesz egy figurát a sakktábláról. A gyilkossági parancs Sára húgának nevére szól).

 

A Trancesca néven fut jelenleg s Rorturro jobb keze. Egyre inkább emelkedik a ranglétrán. Andornak megrendezik az arcát és még haza tudnak érni az akcióról, az autó azonban felrobban. Bombát dugtak a Dilletti család orra alá. Sára vérfürdőt, füstöt meg a zöld autóhoz tartozó egykori megbízójának holttestét találja meg. Okostelefonon hívják, hogy az anyját is megölték. Paróka nélkül megy a helyszínre, a saját anyja előtt nem fog álarcot húzni.

 

Hazafelé a kapunál már nem jut be. Így is üldözték kilométereken át, csak le tudta rázni. Ez itt viszont a végállomás, talán a Rorturro család emberei lehetnek? Kesztyű van rajtuk és lefegyverzik. Térdeljen le háttal, kezeket tarkóra. Lövések következnek és ez nem rémálom. A keserű vég. Mindenki meghal a Dilletti családból, Sára legkisebb gyereke intézetbe kerül.


(Olvadó Aszfalt CIII. Százhárom)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!