A part üdvözlete a számodra, Jack Carver vagyok

MotoszkaDaniel•  2024. február 21. 23:55  •  olvasva: 60

Visszavágyik a szív a Bahamákra? Csak a sziget kell, nem vágyom Vaas őrült paradicsomára. Az lehet, hogy e hon több templom torony magas és alul is építkezik. De szíve van e szigetnek és ide dobog most is vissza. Nem kellene Valerie Constantine - t meglátogatni? Mindenre van idő és magasan érzi magát a szív a legjobban. A háborgó tenger mellett is lehet lakni, csak ott könnyebben ki van téve az ember a vihar akaratának illetve a tenger kék hullámzásának az áramlatokban. Az is igaz, hogy odafent meg az elszigeteltség adja a hátrányt. De cserébe mindent látsz ebben az országban és a szigetcsoportok összes közeli hegyét belátni.


Én az erdőben, a tisztáshoz közel szeretek lenni. De ne legyen messze a víz, a part! Így is elhallatszik ide a moraj. A sziklák visszaverik a hullámzást. A legnagyobb csúcsok teteje is sohasem vész a felhőbe illetve soha nem veszik a hóba. És oda is eljutsz. Megmutassam, hogyan? Nem, nem mászol sehova. Jól látod, ez egy sárkányrepülő (siklóernyő). A látogatásod most elhalasztatik és inkább itt maradnál? A hegyoldalba költöznél? Van ház bőven, melyik szirt vagy fennsík számodra a megfelelő? Minél közelebb legyen a felhőkhöz vagy még csobogjon s alattad a leeső víz? Napnyugta után azért zárkózz be és az sem rossz, ha a felszín alatti sétálást választod a járatokban e lakható pincékben. Maradhattak még a múltnak zsoldosai. Igaz, mivel mennének el segítséget kérni? Nincsen már épen maradt csónak.


Meghinti a part a hegységeket és a kósza felelet lentről válaszol még ha késve is a szirteknek. Dekoltázs látható finom női hanggal? Akkor Ő Valerie Constantine lesz. Felépült a kevésbé jóindulatú szándékkal belé fecskendezett veszedelemből. A vízesés keltette tóban szokott mosdani, ha kifogástalan az idő e sziget háborítatlan zugaiban. Nem jellemző rá, hogy közel engedi magához a férfiakat. Szóval vedd megtiszteltetésnek e kacér hivatalos öltözéket Tőle. Nélküle most lehet, hogy nem lenne otthonunk. Nem volna hová lehajtanunk a fejünket álomra. Nem mindenki tud innen elmenni. Kilométerekre van e paradicsomtól, ez az érintetlen és most már gazdag s színes dzsungeltől a szárazföld.


(Far Cry 2004 Personal Computer Video Game First Person Shooter)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!