A ninjanő hajnala

MotoszkaDaniel•  2023. október 7. 20:30  •  olvasva: 34

Tinisuka Hakimoto megkezdi tanulmányait. Esze ágában sincs ninja - nak tanulni, csak nem akarja megsérteni az apját. Azonban élvezi azt, hogy ilyent tanulnak. Nem ilyen pályát képzel el magának, dehát arról majd később.


Az egyik alkalommal az egyik elhagyatott úton s pont a fazonjával hülyéskedik, amikor látja az egyik társát. Valakik terrorizálják ezen az elhagyatott úton. Mindenét elveszik és nem jelentősen, de eléggé elverik. Hogy miért? Azért, amiért Tunisoka - t se vették fel az egyetemre. Valakinek más a véleménye arról, ki lehet ninja illetve ki tanulhat ninja - nak. Harcos öltözetét magára ölti (sötétkék színű. Az édesapjától ilyet kapott egyik születésnapjára. Az apja egyébként ugyanezt az öltözéket a nővérétől kapta. Tehát családon belül öröklődött. Az édesapjának most egy fekete meg egy szürke van) és néhány fordulónyi perc várakozás után leveti magát az általa ledobott füstbe a betonon /pedig utálja a megmentendő társát, mert csúfolni szokta Őt/ és szép szóval kéri először. Három embert megver, a többi elhagyja a helyszínt. Tunisoka megölné őket utánuk menve, de a megmentett tanuló ezt a célkitűzést leszavazza.


Az iskolába ezt az eseményt behozzák. Nagy szerencse, hogy a vádlók érdekes módon ninja öltözék nélkül Tunisoka Tamamoto - t nem ismerik fel. Szülők esnek egymásnak s akit az ifjú Tamamoto megmentett, besokall a cirkuszból. Ninja óra van elvileg és megoldja a nézeteltérést. Mert a támadók azt állítják, női parfüm illatát érezték. De kizárt dolog, hogy Nő így tudjon harcolni mindenféle képzettség nélkül. Az órát tartó tanárnőnek s az egyik apának van egy ötlete. (A megtámadott hat főről beszélnek). Azt mondja a megmentett lány, : rámutat, hogy kit keresnek. Cserébe a hat személy is vállalja (fel) magát! Az apa azt mondja, hogyha ugyanazt lejátszák itt a teremben, akkor Tunisoka - nak igaza van s a vétkes szülők dolga megnevelni a gyerekeiket (ahogy neki is a sajátját).


Tunisoka - nak addig kell harcolnia a felelevenítésért, amíg a hat emberből három nem marad. Amint ez megvan, álljt jelez. A legyűrt három ember elismeri Tunisoka tudását és ezzel ez elsimul. A nehezebbik eset másik háromnál ez tovább tart. Tunisoka tanári ötletre elindul egy bajnokságon az egyetem és a főiskola között. Negyedik helyezést ér el s erre ekkor a maradék három közeg kedélyek is megnyugodnak. A dádá attól még otthon jár, a szülőknek azonban ez elég elégtétel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!