A láva mögöttük 4. - Az olvadó kőzet románca

MotoszkaDaniel•  2019. június 10. 17:13

O L V A D Ó - A Sz F A L T


Ugraty Nóra pihenni van elküldve és akkor már egyben feladattal. Amennyiben tud segíteni. Édesapja, Ugraty András autót szeretne elhozatni Délnyugat Európából. Igen, de a Nóránknak nem friss, de fiatal a vezetői engedélye. 
Ötletnek jó: Magával viheti a barátját. Odamegy a fiúhoz, ki addig neki barát volt /most is az! elvileg... habár Nórának erről utólag már más a véleménye. Férjhez menni nem , de azon elgondolkodott. Udvarlónak tökéletes akár egy első kapcsolathoz/, hogy segítené - e őt az út során. Az ifjú a kezét nyújtja, hogy mehetnek. Hát akkor? Indulás!
Nóra Spanyolországba kell, utazzon. Jó, perzselő időjárásra számítsanak. Ezzel engedi őket útra András, a családfő. Az anya, Ugratyné ellenzi. Ez sok lesz a legkisebb lányuknak. András emeli kezét, jogos! Viszont ez nem kötelező vállalkozás. Szabadon dönthet Nóra a barátjával, (A fiúra néz, ki időnként a kezét keresi és van, hogy Nóra el is fogadja) - ööö... még nem tudjuk! De vele szeretnék menni!
-Igen, Nóra lányom. Ezt saját felelősségre vállalhatod csak el. Elhozhatnám én is egy trélerrel, csak rád gondoltam. Hallottam eddigi érdemeidet, utolsóéves vagy idén ősztől a szekszárdi autóversenyző iskolában, ahonnét még tovább is léphetsz. Csak gondoltam, hátha ez érdekelne a kikapcsolódásod keretében.
Látod, szívem?Nem késztetem Én őt semmire. Felajánlok neki valamit! Én is tisztában vagyok vele, hogy Nóra a legkisebbik lányunk, Réka.


-Ha Ő eljöhet velem, Apa. Akkor vállalom. /Itt magához kapja a fiút egy tisztelet, cuppanás nélküli közepes szájpuszira./


Jövő héten megy nyaralni Károly és Krisztina. Tímea csiszolódik éppen a barátjával, kivel múltkor még külön utakon jártak. Különös pletykák terjengenek róluk. Nóra úgy tudja, legidősebb nővére hamarosan férjhez is megy.  Krisztina már menyasszony, az ő esküvőjük is elvileg valamikor a jövőben képlékeny. Nóra és az úr is ülnek le Andráshoz tárgyalni. Micsoda meglepetés, Nóra önként kéri a fiú kezét!


Egy autót kell oda vinnie. Egyet pedig onnan ide, haza szállítania. András látva, hogy a legkisebbik lánya valószínű tényleg szereti ezt valakit, akit magával hozott, feláll és a fiúhoz fordul kezét nyújtva: - Na, így már bemutatkozom Neked, is fiam. Ugraty András. Én vezetem azt az autókereskedelmi vállalkozást, ami a városban többek között fellelhető. Részlegvezetőként, illetve autóvillamossági szakértőként kezdtem. Az évek folyamán sikerült feltornásznom magam. Meg aztán az előző tulajdonos időközben az Opel üzem vezetője lett, én viszont azt nem szeretném csinálni. Túl nagy felelősség. Mostanában biztos, hogy nem. Elég ez nekem! :) Réka, édesanyád, ő is velem dolgozik. Csak ő személyzetis és adminsztrtaív tevékenységet űz. Én segítettem őt oda, mivel akkoriban nem volt még munkája.
Kislányom, az indítókulcs. Itt van nálunk, az udvarban a tényleges, elszállítandó személygépjármű. Innen egyébként már látjátok is, az udvaron parkol. Ezt kell lecserélni. Motorikusan tökéletes, csak már régi. Le kell cserélni. Ahogyan kezdtem terjeszkedni, barátságot kötöttem egy ottani kereskedővel, aki örömmel beszámítja. Nemrégen hozott ott létre egy lerakatot. A nevemet hozzátok szóba és onnantól már tudják, miről van szó. Számlát kapni fogtok az üzleti eseményről, de ha elfelejtené az ügyintéző, emlékeztessétek rá. Az kell!
Küldök veletek pénzt a visszaútra. Biztos, hogy nem lesz benne elegendő üzemanyag. Ebből meg tudjátok tankolni. 


- Olvastam valami szerencsétlenségről ott, Bandi bácsi, hogy vagy kétszáz autó lett baleset áldozata egy repülőgépi szálíltás következtében. Csak nem ez lenne az a helyi kis vállalkozás? Egy lányt terhelte a felelősség.
- Ja, de! Szerintem az lesz az. A lány a vállalkozó lánya. Nem tudok róla többet, de igen. Ez lesz az az esemény. Vállalkozást hozott létre ott a barátom, mert elég szoros kapcsolat tartás alakult ki. Egy kicsiny táblát keressetek majd ott, mert arra mostanában kezd el terjeszkedni a cégem. És siessetek majd ott. Tudod, gondolom emlékszel még a legelső alkalomra. A kitörés!
Réka vág közbe: - Nagyon vicces, András! 
András: - Nem kell, azon átmenjenek. Meg tudják kerülni. A folyami változó körülmények végett építési terület. Átalakítás alatt van. Talán nyár közepéig-végére befejezik.


Réka küld velük minimális élelmet és ivóvizet is. Ez alig pár nap. Egy - egy térképet szintén a kezükbe nyomnak. Igen, de ha addigra az építkezést befejezik, máshogy néz majd ki a környék. Nem baj, a semminél több az a térkép! Rajta!


Réka a szűk családi kör előtt azért ad egy plusz térképet. András mosolyog és bólint: - Ezt vigyétek még magatokkal Nóra. Be van jelölve rajta az a rejtett út, ahol még lánykoromban a barátnőmmel autóztunk. Akkor még nem ismertem az apját (fordul a fiú felé). Más vizeken eveztem. Ha veszély esetén meglelitek, rátaláltok, erre gyorsabban el tudjátok hagyni a veszélyzónát. Vulkánkitörésnél még hasznos lehet!


Na? mehet a menet. Hogy ne fáradjanak ki, a fele távot Nóra vezeti, felét a fiú. Persze, hogy előbb megjárják, mint egy nap. Elvégre fiatalok. Mindenről meg nem kell a szülőknek tudnia. Máshogyan vezet egy családfő vagy anya és máshogyan akár egy apa is. Európa közepe és nyugati fele is, nyáron gyönyörű. Nézelődnek az országokban közben. Teljesen nyugodt az útjuk egészen a végállomásig. A tankból valamennyi fogyott, dehát távolsági ezetésnél ez ilyen. Feleannyit eszik meg a jármű. 
És itt van, Spanyolország! Nóra emlékszik, igen! Itt, innen mentek haza. Egy hetet töltött a mos már, valószínű barátjával, IS. Átmennek a mesés hangulatú Spanyolországon és a kikötőnél komp várja őket. Fel a kompra, ami kiviszi őket Japánba, a célállomásra! Elég jó tempóban közlekedik a komp. Kora délután van, végig utazták az éjszakát és pár fiatal házaspár s egyetemista közegek vannak rajta rajtuk kívül. Irány a kontinens keleti fele! A tenger és az óceán most a társuk hosszú perceken át. Nézik a szárazföldet, amikor eléjük kerül és azért másabb, mint M.O. Ugyanaz, mintha Amerikát látnák, csak ahogyan érik el a Japán partokat, látják, itt az emberek előnyben részesítik a munkát a szabadsággal ellentétben. Persze a kelet kultúrája is változás alatt van. Az újabb generáció mást szeretne, de ez így van rendjén. Ettől szép a korok váltakozása a történelem folyamán. Hogy mindenki egy kicsit mást akar az élettől.
Olaszország: énekszó az éjszakában és vigasságok. Nem nehéz felismerni az olaszokat! Ének és zene kedvelők. Az éjszaka csendes és néma, de nem holtüres! Morajlik a tenger és zúg a víz. Ringatja a kompot, ezt a teherszállító járművet. Nóra a korláthoz megy és nézelődik. A fiú odamegy hozzá, hogy átöleli. Üresjárat van pár percre és csókkal kívánja megszínezni a kék ég boltját. 
Mire az érzelmek jól laktak, jöjjön étkezés! Kel a nap! Európa közepe mögöttük és a kelet vidéke előttük. A hamisítatlan Japán! Épületek merednek az égbe, felhőkarcolók és pár óra múlva mutatja magát a kontinens s ország vonala. Minden egyes méterrel, kilométerrel közelebb és közelebb!
Nyáron nincsen erre tanítás. Az ifjú párok/házasok még oké. De az egyetemisták mit keresnek erre? Japán olyan hasonlóan szigetország, mint Málta. Biztosan nyaralni, kikapcsolódni érkeztek ide!


Indulhatnak! Le a kompról, egy majdnem középkorú, de inkább fiatal hajóskapitány érkezik. Leváltja az idefuvarozó urat és megy vissza a komppal a kiinduló pontra, Spanyolországba. Mindenki tudja, mekkora a túlnépesedés erre. Keleten. Úgy tízszer több az autó az utakon Közép Európával szemben. Ki vezessen? Vezethetne az alvállalkozásig a hegyek között megbúvó úton a fiú is. Sorsot húznak. Nórát mutatja az érme és elvégre őt is bízták meg a választható feladattal. Opcionális volt!
Nyolc óra van és a Nóránk a szép hegyek között keresgélve nyolc órától számítva 10 órára megtalálja a vállakozást. Szép romantikus szájpuszit is kap érte a legénytől. A lányt találják ott. Ő vezeti a részleget és milyen jól emlékszik Konrád (tényleg, hát Konrádnak hívják Nóra udvarlóját. El is felejtette!), hogy tényleg kettőszáz autó járt azon a napon szerencsétlenül, de mindet sikerült megmenteni. Egy részüket még el is szállították máshová. Nem fért el itt mind a telephelyen.




Konrád bokán rúgja Nórát, hogy nehogy elmaradjon a lényeg. 
- Ohh, hát nekem azt mondta édesapád: olyan egy hét mire ideértek. Díszkíséretre meg nem számítottam! :)
Konrád: - Ja igen, elnézést. Útitársként, hogy ne unja el magát Nóra. :)
U.N.: - Igen, a barátom. Zavarban van a párom! :) Szokása, mivel ilyen hosszú úton nem volt még velem. Talán a semmiért engedtem, hogy annyiszor meg úgy lesmárolj?


Itt a hölgy és Konrád is röhögőgörcsben törnek ki.


- Valóban itt van. Az a szép fehér lesz az. Én egy éve vagyok itt. Apám bővíti a vállalkozást, ennek a kis depónak a hatáskörét meg nekem adta. Én itt csak adok - veszek. A műveletek nagyobb és komolyabb felelősséget igénylő részét ő végzi. A bátyám kalapálta ki egyébként a hónapok során a rendkívüli módon megsérült autókat. Nekem felajánlotta, hogy ezt magam vezethetném. Én pedig elvállaltam. 
Itt van a kulcs és írok róla egy számlát. Köszönöm, igen! Ebben egyeztünk meg apuddal. Ennyiért át tudom venni. A napokban elvitték próbakörre itt a hegyekben és...


(Nóra felvillantja a kapott pénzt, abból meg tud - e tankolni?)


-Ohh, teljesen készen vagyunk! Máris hívom hátulról a bátyámat, hogy itassa meg a tankot. Most alig van a negyedénél. Meg is indulhatsz Nóra. A Depó hátsó részénél találod a bátyámat. Mire odaérsz, szerintem ki is egyenlíti az általad, illetve apud által kijelölt mennyiségre.


Konrád: - Lenne itt még valami. Én vásárolni szeretnék, szintén apám bízott meg. Azt mondta, egy olcsó mezítlábast nézzek ki magamnak, ha már erre járok.


Na, itt jön a probléma. A lány olyan kérdést tesz fel, amire Konrád nem tud válaszolni. Sima dízel vagy turbo dízel, esetleg CDTI legyen? Huhha, de! Van telefonszám. Itt, erre felé van telefon? Tanakodik Konrád.


- Fel tudjuk esetleg hívni? Vezetékes vagy valamilyen telefonja van?
Konrád:- Huhh, apám utálja a telefont. Neki elég lenne a Facebook.  Meg aztán ide is csak postai levelet szokott küldeni. De ilyen esetre megadot nekem vezetékes számot. Az jó lesz, kisasszony?


- Már tárcsázom is! Tökéletes


Csörög a vonal, de még nem veszik fel. - Jól csinálja az apád, hogy nem mindent a Facebook-ra korlátoz, mert az a közeg is kezd túlterhelődni. Harminc - ötven év múlva lehet, már Twitter sem lesz.
- JÓ NAPOT KÍVÁNOK... (ekkor veszik fel a telefont és Konrád mivel nem ért annyira az autókhoz, nem hallja szakértő füle nem révén, hogy édesapja milyen mellett dönt. A lényeg, hogy a döntés megszületik)
Na, gyere. Megmutatom, melyik mellett döntöd az édesapád. Na, látod? Nóra barátnőd már érkezik is ide hozzánk. Mindjárt tudtok is indulni. 
Nagyon jól eszik és hiába vagy kezdő sofőr, ezt nem lehet felborítani. Ahhoz nagyon bénán kell vezess, hogy fejtetőre állj vele! :)


Az irodában, mely egy másik részben portává torkollik ki; Konrád kiegyenlíti a vételárat. Szereti Nórát a fiú, de úgy megtetszik neki ez a lány, hogy búcsúzóul egy hosszú csókkal válik el tőle, amit Ő viszonoz. Hát ilyen szép lebomló szőkésbarna haja, kék szeme és formás melle kevés lánynak van. Az biztos! És milyen szép ajkai is vannak, a tekintetéről nem is beszélve! Parfümöt nem használ, de azt adja helyette a hegyek illata. Nagy mosoly zárja pecsétjével a sikeres üzletet. Normál Postai, levelezési címet kap még Konrád. Ha a kütyüvilág bármikor felmondaná a szolgálatot. Tökéletes, kiváló ötlet! Mondja Konrád.


A kulcsot átveszi és mivel most már Nóra is itt van, egy nagy öleléssel történik meg a búcsú. Az autókat megnézik. Akad köztük pár szép darab! Elmennek még a Buddha szoborhoz, de: Indulhatnak haza felé! Nóra szépen baktat fel búcsúzásképpen (is) az egyik hegyre. Konrád az, aki végig bukdácsol, mert ilyen autóban még nem ült. Meg aztán neki még annyi vezetési tapasztalata sincsen, mint Nórának. Nórával szemben pedig a legtapasztaltabb természetesen a legidősebb nővére, Tímea Orsolya!
Konrádnak nagyon tetszik a szobor. Féltiszta az idő. Vannak is fellegek meg nem is. Aztán egyszercsak kicsi széllel ugyan, de napsütés váltja ezeket. Bekéredzkedik Konrád Nóra szekerébe és elfekszenek egymás mellett, ahogyan Konrád nézi belülről az autót. Lépcsőzetes csókokkal cirógatja Nórát, csak az állát érintgeti. Most éppen beszélgetnek és mondja Nóra.  Ha rendkívüli eset van, befekszik neki. 


-Jó volt smárolni a csajjal, kis oktondi Konrád?
- Mi? Honnan tudod?
-Csak a végét láttam. Nyugi már, Te kis ronda törpe. Téged hívtalak, mert a Te fejedet bírom


Elnyomja egy icikepicikét őket az álom.
Alig dél, legfeljebb kora délután van és ezen fantasztikus hegyek között ébrednek. Szürkül az ég, de nem durván. Pár perccel később Nóra is nyitja szemeit. Féltrópusi környék ez, úgyhogy hasig tulajdonképpen lecipzározza a vékony díszdzsekijét. Morajféle a távolból. Nem fenyegető, de közeledik! Mi lehet ez? 


U.N.: - Ez lehet, hogy az lesz Konrád. Én pedig állom a szavam! (Nadrágot kibontja, de le nem veszi és a dzsekit viszont az alatta lévő tophoz leveszi! Azt is megbontja, végül a nadrágot jobban lejjebb tolja)


Konrád: - Mit csinálsz? Csak nem...?


U.N.: - Állom a szavam. Ez a láva lesz! Dugj meg...! :)


Konrád: - Ez így nem gyors, nem fáj?


U.N.: - Nem, Nagyon jól és tempóval csinálod. Amint jön és megvagy, szedelőzködünk. De... úgy érzem, nagyon jól döntöttem, hogy téged hívtalak ide.


Konrád: - Jó, megvagyok! Készülj, Nórám!


Hát egy hangtalant, de nyögés értelmében megérkezik a csúcs. És valószínű jó lehet ez a gyerek az ágyban, mert Nóra percekig nem nyitja ki a szemét s csak lélegzik.
Konrád gyűrűt szeretne neki juttatni és a legifjabb Ugraty sarjadék adja is az ujját. Ha úgy tetszik menyasszony ezzel, de Konrád inkább barátság megpecsételésnek szánja. Később akár feleségül is veheti, nem igaz?


Be az autók kormánykereke mögé és rajta! Pénz, iratok, élelem, minden elrakva. A volánokat kell elfoglalni! Nóra húz elöl. Már a kanyart közelíti Konrád mellett elhúzva a kipörgött kerekeivel, amikor az az autó is indul jóval nagyobb kaparással. Megyeznek: Nóra keresi az édesanyja által javasolt rövidítő utat, Konrád pedig a térkép alapján azt figyeli: valóban le van - e zárva valahol a környék és esetleg nehogy betévedjenek oda. Telefonos kapcsolatban vannak, pontosabban amíg csak lehet: egymás mellett mennek! Igen, jól látja Konrád. A térképen meg ott előttük, az orruk hegyén is, A folyamnál az út lezárva! Saját felelősségre behajthatnak oda, csak minek? Rombolják le az útlezárást? Dehogyis! Egy menő, csajos vágással Nóra az udvarlója elé vág, hogy kövesse őt. Kezével jelez neki és a fénykürtöt is használja. Itt a láva! Mögöttük zakatol és nem fenyegetően, de közeledik! Kettő szintet haladnak és a rövidítő út még nincs meg, a barlang viszont igen. Ahol legutóbb Nóra maga is járt. Mintha Konrádnak is rémlene. Éles kanyar balra és Konrád nehezebben ugyan, de ő is beveszi. 
Ugyanúgy szép ez a barlang most is. Talán most már Nóra is táplál érzelmeket iránta, gondolja Konrád. Ezért most már bátrabban nyúl Nóra kezéért. Határozottan, de nem sietve! Megnézik most ketten, így kettesben az egész barlangot! Szivárog a láva, de nagyon szép és nem ömlik. Mindjárt el is áll. Úgy látszik, ki tudták ezt küszöbölni. Nézik a barlang hűvös mámorát. Nórán rajta a nadrág, de dzsekijét nem hozta. Csak a kigombolt top van még rajta az időnként kilógó melltartópántokkal és Konrád elé lép, hogy ölelést kérjen a nézelődéshez. A fiú a gyönyörű mennyezetet nézi és valami mozog a lányon. Csak elmélyült Nóra a látványban, mert fonja a karjait szép komótosan s továbbra is a barlangot nézi. Puszilgatja a nyakát Konrád, Nóra mosolyog és nyög hozzájuk. A láva folyam egy olyan háromnegyed, maximum egy óra s a falakból eltűnik. Nem is szivárog. Nézelődve hagyják el a barlangot, de autóikba ülve megint usgyí menet jön. Jön az újabb veszély! Ez a lányt nem érinti ott a depókereskedésnél, merthogy az dombon, félhegyen van. Az utakon viszont végigfolyik a veszélyes folyam!


Megindulnak, valahogy... Nem is igazán figyelik, hogyan zajlik sietségük, mert mire magukhoz eszmélnek, járműveik egymás után úsznak kacsázásból kacsázásba az általuk felvert porról nem is beszélve. Konrád rálel egy járatra, amire Nóra mutat. Ő ugyanis az eggyel alattabbi részt választja. Nincs is másra idejük, mert a lávafolyam már nyaldosná Konrád autójának kerekeit. Fej - fej mellett haladnak az emeletes kicsi barlang szerűségben és amíg Konrád ismerkedik most már egyben saját személygépjárművével, azt hallja: Nóra csikorog rendesen és hol előtte halad, hol megint légvonal szerint szó szerint egymás alatt. Illetve felett! :) Néhány pillanatra meg is pillantja Nórát (ugyanis nem tökéletes ez az út. Néhány rés van rajtuk. Na majd ezt is rendbe hozzák valamikor. Nem lehet minden tökéletes! :) ). Vakaródzik. Szerinte ő beleszeretett. Szereti ezt a lányt! AZ lehet, nem mot rögtön érzi a tiszta érzelmeket, de valamit már érez!


Mind a ketten torkolathoz érkeznek és persze, hogy Konrád kell kormányzás módosítást végre hajtson. Megvan a rövidítő út! Nóra nézte magának közben a térképet, azért is mutatta Konrádnak, hol forduljon le!
Konrád is okosabb lesz közben a sajátját nézve. Egyrészt látja, másrészt a térkép is mutatja. Teljesen le van zárva folyam területe, útjával. Át lehet rá ugratni, csak minek? Ott cseperedzik a tó erdőjével együtt. Ők viszont haladnak tovább a rövidítő úton. Egy aranyos, középhosszú, szűk kis ösvény szerűség. Az út viszont szépen meg lett itt újítva! Nem rázkódnak az autók.  Egy pár perc volt a csend, mert igen! A kicsi régi földút után most jön a betonút és újra hallani Nórát, amint üdvözli a kanyarokat. Konrád próbál hasonlóképpen cselekedni. Ennyi idő alatt nem lehet még belejönni ilyen közegű vezetésbe! :)


13 óra és kint vannak. Jókora időt nyerve ezzel. Konrád azonban egy alig pár száz méteres szakaszt ott fent még kifog. Nóra csípte ki a végig javított szakaszt, Konrád a majdnemi részét. Kacsázik, aztán egyet rántania kell a kormányon, különben elérné autóját a láva. Végül sikerül Nóra mellé keverednie és ezt így számolták ki? Hét perc van az indulásig, Fel a kompra!


A visszaúton, már rögtön Spanyolországtól Konrád megy elöl. Nem szükséges semmilyen váltás, mert most nem üldözi őket semmi és senki. Ugyanúgy a félúton pár órára megállnak nézelődni és 'barátkozni'. No meg beszélgetni.


Megérkeznek Magyarországra és András bólintva nézi az autót. Tökéletes! Átöleli kislányát megadva neki ezzel az elismerést.
Réka nem hitte volna, hogy ilyen gyorsan megjárják Konráddal. Ez talán fél hét volt. Arra számított, egy hét lesz. Nóra odaadja édesapjának, Andrásnak a számlát. Arra a kérdésre is megadja, még Rékának is a választ: Mi az a második autó, amit hoztak és hogy tegnapelőtti jogosítvánnyal igencsak felelősség volt azt az autót elhozni. András a fejéhez kap, Réka asszony pedig mosolyog, a láva hallatán. András remélte, hogy nem találkoznak vele újra. Réka vigyorog és teáját iszogatja. Sejtette ő, hogy az a jelenség megint megmutatja magát. Csak reménykedett benne, hogy nem!


Na, most: Krisztina és Károly, Tímea és fiúja nincsenek otthon. Andráshoz s Réka asszonyhoz pedig mindjárt jönnek oda a házhoz üzleti ügyben. Menjenek csak be, Krisztina szobájába mondjuk. Hamarosan lesz Nórának is sajátja. Tímeáé egyenlőre vendégszoba és ama lány azért hazajár még. 
Nóra és Konrád pihenésre hivatkoznak, hogy szeretnének kettesben lenni. Ez így is van. Nem fáradtak, hanem csak maguk szeretnének lenni a hosszú út után. Élelemért vagy üdítőért bármikor bejöhetnek a konyhába, menjenek csak Krisztina szobájába.
Kulcsra zárja Nóra a szobát és mutatja, hogy hiánya van, de utána egyenek. Meg akár kávézhatnak is. Nóra elfekszik az ágyon és Konrád már simul is mellé. Késő délután van, de nagyon szépen világítják meg a napsugarak a szobát (Konrád a tapasztalatlansága miatt jobban el van fáradva egyébként ettől az autó úttól!) és felavatják maguknak is Krisztina s Károly ágyát! 
Nóra hiába élvez kedve szerint olyat, amilyet szeretne. Egyrészt ez az ő, az édesapja s asszonya, Réka háza (itthon van!). Másrészt András meg Réka is éppen akkor ösztönzi az üzleti partnereiket egy - egy jóízű nevetésre, hogy ne legyen annyira száraz a tárgyalás. Ezen jóízű kacajok pedig teljesen jó időzítésben nyomják el Nóra orgazmusának hangjait. Hadd élvezzen már el a családi fészekben msot, hogy tulajdonképpen a párjával, barátjával maguk is megjárták a nagy és szép Japán hegyeit, igaz?


Konrád: - Ugyanolyan jól csókolsz, mint a lány Japánban.
U.N.: (Cuppanás végére ér Nóra). Ha zavarna a dolog, nem engedtem volna, hogy lefeküdj velem. De nem zavar, és engedtem, hogy magadévá tegyél. Mondtam is, hogy dugj meg, igaz? Így van! Igen! Akárkinek nem engedem, hogy megdugjon.
Most még szenderedjünk. Olyan jó kényelmes ez az ágy, Konrád. Aztán mehetünk enni.


Konrád: - Igen, tényleg valóban kényelmes. Aztán szerinted, szépséges Nórám hogyan vezettem?
U.N.: - Nem kell a Dzseki. Ebben maradok, de azért köszi. Majd a keresztbe font karjaimmal eltakarom magam, Konrád. Megoldjuk. Apának is azzal szokta provokálni magát anyám. Nem figyelted, mikor megérkeztünk? :) Gyere, megyünk enni!


Konrád: - Egy feltétellel, te: (végignéz a lányon), szexis topú.
U.N.: - ...Mi lenne az?
Konrád: - Mesélsz Réka asszony édesanyádról, milyen piruettet vágott le, amikor valakiket állítólag szállított moziba?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!