A kockásfülű nyúl: A u g u s z t u s

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 27. 02:35  •  olvasva: 56

Ivett vásárol egy kockásfülű lány mintázatú kosarakkal ellátott melltartót és mielőtt megindulna a budapesti éjszakába, ezzel lefényképezteti magát. Legyen még egy kép, csak ezúttal befonja a haját (Az így keletkezett kontyot pedig befonva betűzi meg befűzi a mellei közé a két kosarat összekötő pántba). Az első kép arccal megy adatlapképnek. A másik arc nélkül háttérképnek. Szeretne időt tölteni a haverjával, előtte azonban megkefélteti magát vele.


Kisiklott villamosra száll fel egy barátjával, ami helyre lett pofozva sínjein a haladáshoz. Olyan dögösek Ivett szemei, mintha vérben úsznának. A félhomályban lekezeli a kalauz a jegyeket, tartanak fel a Gellértre. Betonvakságot lehetne kapni, ha nem lenne itt a Duna csillogása a szomjas utca világítással.


A kiszáradt utcák isznak Ivett szabadban nézelődő dekoltázsából, amt egy kék farmerdzseki takar féloldalról. A gombolatlan lyukak ringatóznak az emelkedőhöz érve. A lámpák nézik a dekoltázst a hegyi menetben a finom illatú köldök szája szélével. Ez már a Citadella lehet?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!