A kis pulyka sújt a pálcájával,én ki tudom védeni?

MotoszkaDaniel•  2022. június 20. 19:53  •  olvasva: 83

A lelkem éhes, az elmém törődésre szomjas, a szememben alvó tűz szikrája a tekintetem tükörjében ropog. Mindig oda pillantok, hová a bejárás tilos. A kezeim kenyeret pucolnak, a szív dobbanását azzal nem elégítik ki. Enyhítik azonban a vágy tombolását.


A csók némán lobog a lángokban. A nyelvek átölelik, de az a szeszély börtöne. Édes folyóra szomjazik lenge partokon és morajló tengerre hánykolódó fák pántján. Megdobja időnként a függöny az ablak arcát válaszért, lehet akármekkora a tájfun.


Nem kell a mellkas ringatózása, látom a hullámokat a bájak lovaglásában. Az ablaktörlő meg tudná állni? A szemébe szeretnék nézni, mielőtt a pislogás elvinné más sarkokra a mondandómat. Én csak egy ösztönös varázsló vagyok, aki fel szeretne szállni a gyönyörű boszorkányhoz.


Hétfőn dekoltázst mutat, pénteken a pántját ereszti le, vasárnap magához beenged? A szívéhez szeretnék csengetni, pedig a kolompjához kellene felkapaszkodnom. Ahhoz azonban a hangom a szavamon nem eléggé magas. Az Ő ajka mozog és olvadtra tüzeli a vérem. Az égő ajkaimat a fogaim hűtik, mert szavának hallatára vagyok kíváncsi.


(A V-tech zenéjére Ákos - Hello videoklip. Álom.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!