A holló betemet minden nyomot

MotoszkaDaniel•  2022. július 19. 00:43  •  olvasva: 82

Richárd jót akar, az utókor ezt másképpen ítéli meg. Hol a szemed számára üres a sötétben szénné karcolt padló, meglepett arcod fagyhat pillanatra a kijelzőre. Évtizedek óta bolyonganak e magas, hegy tetejére épült birtokon a meggyötört lelkek. Az ott nem egy búvár a fordulóban mögötted, a lépéseid osonjanak akár csoszogással is vissza a tetőre.


A szellemeket nem érdekli, hogy hol vagy. Ők a szenvedéseikben kiutat keresve a folyosókon kívánnak a keresztjeiktől megszabadulni. A szintek kínoktól egy hordó vérben villognak és itt alkonyatkor ne lefelé menj, az elegáns kiszolgáló pultnál maradj. Ide is beférkőzhet a rothadt kétségbeesés levegője, ha a mennyezet a szépen terített abroszra kíván zuhanni.


A telítőkamra a lépteid elé terítsen szőnyeget, az árnyékodat semmilyen körpályára ne terelje. Az úszószemüveget hagyd a fogason, tempózik erre elég kísértet a gyötrelmeik megváltást várva. Nem égett minden feketére? A ház kettő fényűző lakosztályára is bevonulhatsz egy vodkára.


Az indulat felégeti a bosszút? A milliomos csak magának vallja be, hogy szereti a nejét. Evelin a pénzébe jobban bele van esve, azért még egy igaztalanul félreállított cinkost is csókra húz. A ház építőjének unokája inkább az egymillió dollárral lelépne.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!