A Héten Még Kijut A Postásnőből

MotoszkaDaniel•  2021. szeptember 26. 16:13  •  olvasva: 144

Ma még kijut a nőből, az illattal száll a levelek hintázó ágya a fák meghajolt gallyán. A kolomp kikötve, kocogtassa az a kéz vágott fa bézs vonalait. Kóddal ide ember nem jut fel rohanva, a lépcsők a fokokkal a talpakhoz szólnak s meg szeretnék őket tréfálni.


Hallgat a csengő? Ugrás addig másik tömbhöz. A kürtbe is bele lehet fújni, arra még az alvó macska is felébred. Szivacsos harsona? Az nem igazán házakhoz köszön. Tanyákon keres címeket a csaj? Ott ennek előbb van értelme.


Sárba ne térdeljen. Ha esőzik a föld, a canga a besüllyedt kátyúkban célba ér? A meleg fent jár s az ösvénnyé szűkült járat kegyelemre térdepel. Nem adják meg magukat a karcsú lábak, e kerítésnél már nyílhat is az alkonyat kezdetekor egy levélszekrény.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MotoszkaDaniel2021. október 29. 17:14

Miért nem lehet beküldeni a második halottaknapit? Tegnap fogadták el tőlem az egyiket, de nem tudom bepályáztatni a másikat, ha megsemmisítik hozzá a lehetőséget.

Ezt másvalaki is tapasztalta? Tegnap délután óta tanakodok, mint egy búbos banka. Tavaly ilyen gebasz nem volt.

Eltűnt a figyelemfelhívó kiírás. Utolsó októberi péntek napja alkalmából felteszem ezt a kérdést. Vagy az élet úgy döntött, hogy nekem csak ilyen mű beküldése jár idén? :)

Egy művel kevesebb lesz tőlem idén, ha nem tűnik fel újra a novemberi lehetőség s ez hétfő estig él. Ez régebben a fő oldalon is látható volt, idén miért nem?
Megnéztem. Ha letörlöm a normál művemet, akkor se jön vissza a soron kívüli figyelemfelhívás. Az ezt megelőző évben ilyen gond nem volt. Én nem zártam be az ablakot, szóval ez valami más lesz.

Mikijozsa2021. szeptember 27. 09:13

@MotoszkaDaniel: az erótika nem tiltott, feltéve, ha szalonképesek a kifejezések, stb, üdv szép napot :)

MotoszkaDaniel2021. szeptember 26. 19:03

Igen, valami olyasmi. Versbe egyenlőre nem írhatok erotikusan 'erősebbet', Miki bácsi. :)

Mikijozsa2021. szeptember 26. 17:28

az jó, s ha szép a térde, biztos puszi érte :)