A hegyre fel nappal - D e c e m b e r

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 27. 02:45  •  olvasva: 63

Péter ír SMS- et hét és nyolc között. Ivett visszakérdez, van - e kedve megdugni Őt a romantikázás előtt? Ivett elzötyög hozzá buszon, aztán Péter. A lakásán fogadva, bedolgozza Őt a kihúzott meg megvetett ágyba a kockásfülű lány melltartójában. Péter érdeklődik, hogy menjenek - e Ferencért (ha már múltkor olyan kedves volt. Még ha szerényen félénk is)? Ivett az ágyon könyököl még melltartóban, jó ötlet! Magára ölti a nyakpántos kockásfülű nyúl melltartóját és hozzá a kicsinyke kék farmerkabátka.

 

Ferenchez csengetnek és Melindát kell, beengedje. Sötétkék farmerdzseki magára terítve, világoskék melltartó befont karral legalul. Nem nagy, de formás mellek sétálnak be hozzá igéző szemekkel meg enyhe illattal. Melinda el szeretné csábítani. Ferenc a szomszédja (Péter néhány kerülettel arrébb lakik). Mennek be az ágyhoz. Ferenc azon kapja magát, hogy Melinda kezdeményez és már e lányt smárolja.

Most párbeszédet folytatnak a középmély s némileg hosszú csók után, amikor Ferencnek csörög a telefonja. Lassabban, de megdugja Melindát. Aztán veszi magát öltözéshez (Melinda ezentúl is Péter ágyát kívánja kipróbálni, csak kíváncsi volt Ferencre).

 

Pest nappal is ugyanolyan egysíkú meg lucskos a koszban, a hídi sétánál kezdődik a gyönyör és tűnnek fel a Gellért sziklái s szirtjei a híd túlsó végétől. Buda kétszer legalább ha nem ötször vagy többször káprázatosabb nappal. Most pedig a felfelé tartó talpalás után jöjjön a Citadella. Milyen az erdő? Hát be kell nézni és megtekinteni. Persze, hogy éjjel izgalmasabb. Nappal viszont többet látni.

 

Ivettnek három gyereke születik, ebből kettő becsúszik. Melinda két magzattal végül terhes, Pétertől (az egyik biztos, hogy lány). Ivett és Krisztina kétpetéjű ikrek, az anyjuk örömlány. Az apjuk pár éve szabadult a börtönből, aki robosztus (és magas). A testén sok tetoválással.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!