A boszorkányok órája

MotoszkaDaniel•  2021. október 25. 01:29  •  olvasva: 167

Küzd a démonaival, az ördög elkerüli tiszteletet sugárzó s kalap formájú házát. Ki merészeli lángra gyújtani szomszédban a tarlót? A bukott angyal sötétbe burkolózik és háttal állva a kerítésnek tüzet táplál. Bátor gyarlóság lovast kirángatni az ágyából, de macskát lát közeledni a támadó.


E birtokot legutóbb sem voltak képesek a földdel egyenlővé tenni, még egy cirmos szökken a tüzekhez s seprűk zuhanása a kerítésnél. A tűz csakhamar semmivé lesz, de a gaz a levegőben mindössze pár suhanást lát. Nem is lakik boszorkány e birtokon? Vagy valakik eddig a csirkefogót az orránál fogva vezették? A válaszra rángatózva lel a méretes s szép lak előterében. Miközben tér magához, elhal a ropogás.


Ezek tartós kötelek, rohannak lakon belül a zárak kattanáshoz s akkor is: ki oltotta el a lángolást?! Itt csak cicák mosakodtak, szaladtak meg nyávogtak. Lépcsőről színre lép kapu kilincsénél három ínycsiklandó nő és megy a tanakodás. Megitatják, amiben kábító van. A következő amire emlékszik, hogy szabad, viszont hová futna? Ez egy pince s amíg meg nem bánja bűneit a férfi, a lányok által meghatározott kosztot kap.


(Wicca 3.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!