A boszorkánykormány 3.

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 4. 22:12  •  olvasva: 85

A sas földjén sírnak a fák? Csak közép nyugaton a szomjazó vadászokat itatják. Ha cica van az úton, az is lehet vadász. Amennyiben kávézik a cirmos, az mindig alakváltó félvér s kitart a koffein végig az éjszakán?

Megremeg a föld? Az nem biztos, hogy a föld rengése. A repülő lovasokat cirógatják avar matracon a varázsló kölykök? Őrségben sem tiltott az udvarlás vagy flört ténye.


A tiszta vérű vadászok fogékonyabbak e vészjósló erdőben a fiúzásra, mint keverék társaik. Ember soha nincs közöttük, mert az Ő tagságukat tiltja a szoknyás ördög rend szabályzata. A kevert lovasok meg éppen ezért átélőbben kezdeményeznek illetve válaszolnak, ha a mágus lány eléggé érzéki.


Macska a lombok között? Ugrik a matracra, amin seprű meg egy varázsló van. Irány az ég és működésbe kell hozni az elektronikus sorompókat. A söprű nyomokat tüntet el, aztán a mágus fiú azon hazaröpül.


A lány suhan portyára, van patkány a föld alatti járatokban? A potyautasoknak mind az erdőn kívül a helyük, szóval pakolja rá őket e szőnyegre. A sövényen túl e gazfickóknak tágasabb. Az ösvényre alkonyat után a mezőn túlról mindenkinek tilos a bemenet.


Pirkadatig aki ide téved, saját önnön felelősségre. Füst száll fel és ez dohányzó máguslány, a barátnőjét váltja huszonnégy órás őrség után. Egyedül azonban senki nem őrködhet, ölelésből köszönti Őt hátulról csókkal a szintén váltó srác s Ő nem kér szálat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!