A boszorkány órája 2. - Csajos este

MotoszkaDaniel•  2022. április 15. 22:52  •  olvasva: 101

A varázsló csábos legyen vagy csalafinta? Cirmosok a lépcsők állánál s ringatózó ajtó előttük. A fuvallat elmegy és immáron alakjukat felvéve, három hölgy mögött csukódik az ajtó domborműves fala. Bűbájosak a boszorkányok, meg elbűvölőek?

A dekoltázsok zárásra nyílnak beszélgetésben, ki mer ilyenkor bekopogni férjes asszonyok csajos délelőttjébe? A fogoly átszállítva, őt ki lehet húzni a sorból. Az egyik nő démont kíván idézni, de gondolatait meghallva az egyik lány teker egyet félre a középső magányos gyertyán. Manó, nyugdíjba vonult vámpír és a halál csontváz lovagja silbakol a bejáratnál.


Vihar várakozik az égen s kéri a naptól a terét, hogy esetleg tombolhasson. Az utolsó vendég átkot repítene a lányokra, az egyik csaj viszont kártyával a besötétedett fák ágain ülve csettint. A halott lovag nem érti, ez azonban az ellenmágia sikere a délután közepén e napon. A kapu csukódik az áttetsző testű lány becsempészi anyjának és barátnőinek a paklit. Testtelenül benéz, aztán a levegőbe emelkedve távozik.


(Wicca 6.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!