A bosszú sok áldozatot szed

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 16. 16:07  •  olvasva: 81

A felhők magasságában szárnyalok. El is felejtettem már, milyen szépek ezek a felhőkarcolók. Könnyezik azonban a szemem, mert a bűn itatja át őket. Remeg szüntelenül a tekintetem, mikor bukkan  fel újra a környéken egy szemétláda. Repülés haza, megvan a laboromban a plazma?

Talán a sikátorokat senki nem piszkálja. A hatalomra törőket jobban érdekli a pénz adta hatalom a szabályos erőfölény megszerzésénél. Mindenre egy gazfickó sem ügyelhet, mi lehet ezen a floppy lemezen? Kettő bűnelkövető sem leli meg a fészkemet.


Szőke liba szép szemekkel a járda felett bolyongó lépteimet figyeli, engedjem be az éj odujába? Megvezet, az áramütés mégsem engem remegtet. A hiszékeny felismerés nála csenget, csak nem kaszával. A kék szem nem pislog többé, azért kár e fruskáért.


Amikor kapcsol, már nem segíthetek rajta. Csak azt lehet megvédeni, aki hagyja. Az Ő útja véget ér, kár ezért a szőkéért. Csókkal jegyet vált oda, ahol a fehér oroszlán les antilopra. Füst száll fel és én nem dohányzom, csak nem az ínycsiklandó parfüm vár rám reményért a lebomló barna hajában?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!