150 éves és onnan irány Kőbányára

MotoszkaDaniel•  2024. március 24. 20:51  •  olvasva: 28

Lengyel Sára elég dohányt összegyűjtve kiszáll a maffiából és új életet szeretne kezdeni. Sándor mutatja neki a térképen, miképpen tudja elhagyni a fővárost s közben érdekli a Sári ruhája alatt húzódó tartalom. Kíváncsiságát meglepetés adja a koronában, távozás előtt megcsókolhatja Sárát. Sára asszony hagyja, az élvezet közben azonban megszámolja az aktatáskában lévő pénzt. Sándor marad (Ő jól érzi magát ott, ahol van).


Kezdődjön a menet? Térképpel megy Sára a budapesti utcákon és mi ez? Halad, halad, halad (a még égető kellemes csókkal az ajkán <jól csókol Sándor>). Azonban nem jut ki, viszont Kőbánya megvan. Valami nincs rajta a térképen, amiért nem jut ki Budapestről? Újra autóba a próba megrázásához, követik? Félórája van úton, a nyomában senki. Elkanyarodik mind.


Ismét a térképhez fordul: azon nincsen ez az út, amin halad. Ne járassák már vele a bolondját Budapest születésnapján. Gondol egyet és egy közepes minőségű utat választ. Úgy erős egy kilométert megtéve autózik és csak nem... átvágták? Kitalál az ezerarcú betondzsungelből az üvegkirakatok meg útlezárások tarkította utazás után, de nincs üzemanyag. Egy félreeső állomás akad és talán, meg tud tankolni? A megbízója kéri Őt itt és Sári a szavát adja, hogy hallgatni fog. Azt mondja Szabolcs, nem ezt vonja kétségbe, csak elbúcsúzni akart. Szabi mondja illetve akár mutat is, hol melyik utat kövesse s seccperc alatt kijut a fővárosból. Ő adta a hamis térképet, mert találkozni szeretett volna Vele. A legmegbízhatóbb bérgyilkos volt évtizedeken át Sára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!