Az élet naplója

Mersinho•  2022. október 6. 10:11

Busz

Ez a mai nap is olyannak ígérkezik mint a többi úgy mostanában. A nyaram, hat a nyaram életem legboldogabb időszaka volt, sosem voltam még olyan boldog hazudok nem hazudok. 

Megjott az ősz, tudjátok mindenki utalja, hát ez az 1 hónap életem egyik roncs állapota volt egy picit elvesztettem a lelkemet az emberek iránti érdeklődésemet, a kedvemet úgy az elethez.  

Aztán eljott az szeptember vége is már nem rossz semmi, jó sem, de olyan langyosan szürke amiben egész kényelmesen el lehet dagonyazni. Kiszerettem a naivsagbol eltűntek a színek a rejtélyesség. Uncsii de legalább biztos.

Busz, ma busszal kellett bemennem valami gubanc van a negykerekuvel, kinézek az ablakon óriási plakaton virít egy panelon: 


"Morális örökmozgó

Amit nem emelsz 

Süllyed " 


Fogalmam sincs ki mondta valami muveszi ember talán.  De igaza van nagyon igaza.




Mersinho•  2022. május 10. 17:41

A nem Randim története

Ma voltam egy lánnyal nem randizni. Én élveztem de szerintem csak én. Nem akarok ilyen sírós szájú szomorú egyenke lenni így megforditottam a gravitaciot és mindig felfele nevetve áll a két csücske. Bár ilyenkor így utólag visszagondolva erősen sírni támad kedvem, de nem sírok már nagyon régota nem tudok.  


Szerintem el sem akart jönni, (miaz hogy szerintem), hiszen mondta is hogy semmi kedve, persze kuncogott hozzá egy kettőt de minden viccnek a fele igaz, na ennek úgy erzem több mint a fele volt. 

kotelessegnek érezte hiszen szülinapom volt és hát szeretjük egymást vagy nem tudom elvileg papíron ez kölcsönös dolog. Én egyre többet érzek iránta, ő egyre kevesebbet. 

És a kulvilagnak en vagyok a menő gyerek, pedig ehh nekem csak o számít jelenleg, és nagyon hiszek abban hogy jon valaki aki eltereli róla az éjszakai gondolataim. 


Mersinho•  2022. április 15. 12:12

Félelmetes emberek

Hogyha valaki a te érdekedet 

a saját magáénál előrébb helyezi, akkor az nagyon félelmetes. Hogy miért?

Egyszerűen csak mert rohadtul nem normális és minden ami nem normális az félelmetes.

Ezért nem szeretem az ilyen embereket és inkább kerülöm őket, 

félek tőlük.

Mersinho•  2022. április 8. 21:52

Egyszer eljön

egy kicsi homalyos pokhaloban csücsülök, szemlélem a vilagot. Beteg vagyok, faj a tudom, 

nem szeretek latni csukva tartom  szemem. nincs szukségem mar a remenyre? deh, mar csak arra van.

vartam a foldi mennyorszagot azt hittem te hozod el, legalabbis nekem mindenkepp, 

nem tudom miért nem hiszek tobbé ebben,

 pedig elkaptam egy szót mar régen, a levegoben uszott magam koré csavartam, a LEHET-ben alszok. 

hello hello, uvoltom vagy csak suttogom, nem hallom a valaszt csak a visszhangot. 

Elvileg eljössz, elvileg sok ember mar belehalt, a varakozasba, es a remenyfogsagaba, hogy majd egyszer, egyszer eljön.


Mersinho•  2022. március 29. 21:57

Külső vagy belső számít?(100%ig őszinte szavakkal)

A külsőségek, jah, mindenki kinéz valaki ha máshogy nem akkor sehogy. Nehéz téma, de asszem megértem rá 

vagy ha nem írok ki mindent akkor megfulladok. Az ember szerintem leginkább magának is ír vagy valakinek aki fontos deh inkabb maganak :) 

Ami közönségnek irodik azmar nem is lehet olyan.


Kulso vagy belso szamit? 50-50% vagy ez egyenenkent valtozo? 

Én azt vallom nálam nagyon stabil fele-fele, deh sokszor megrendulok benne es elbillenek vagy erre az oldalra vagy a masikra.

Multkor volt egy lány, nem volt soha az esetem, nem tehet róla ez kémia, de belsőre annyira rendben volt. És több hónapon át végig beszéltem vele órákat akár éjfélig, élőben 

vagy az interneten keresztul, nem szamitott. Csak élveztem vele lenni és olyan konnyu volt beszelgetni megertettuk egymast. Volt olyan pillanat amikor már azt hittem talán ez a szerelem?

De lezugott ez a par honap, és tisztazodott bennem, hogy csak a belső, nem elég NEKEM. Nem tudtam vonzalmat érezni iránta megakadt az egész barátságnál. Hibásnak éreztem magam emiatt

sokáig. A kislány is azt hitte hogy csak játszadoztam vele és az érzéseivel, pedig nem. Eszemben sem volt ilyen csak hát nála megvolt mindaketfele az 50-50%-nak nalam meg felemás volt

nem mukodhetett. 

Volt másik eset is az még régebben, már nem is emlékszem rá tisztán, de az elso komoly szerelem az életemben. Pont az elozonek a szöges ellentéte, a külső fele tulcsordult aaz ötvenen, 

de belulrol uresseg volt a leány. De ilyeneket nem vettem észre, több mint két év kellett hozzá, hogy a szépsége mellett észretudjam venni a belsőt. És még szerencse hogy nem volt késő. 


És most? Most keresem a 100%-ot :)