Busz

Mersinho•  2022. október 6. 10:11  •  olvasva: 102

Ez a mai nap is olyannak ígérkezik mint a többi úgy mostanában. A nyaram, hat a nyaram életem legboldogabb időszaka volt, sosem voltam még olyan boldog hazudok nem hazudok. 

Megjott az ősz, tudjátok mindenki utalja, hát ez az 1 hónap életem egyik roncs állapota volt egy picit elvesztettem a lelkemet az emberek iránti érdeklődésemet, a kedvemet úgy az elethez.  

Aztán eljott az szeptember vége is már nem rossz semmi, jó sem, de olyan langyosan szürke amiben egész kényelmesen el lehet dagonyazni. Kiszerettem a naivsagbol eltűntek a színek a rejtélyesség. Uncsii de legalább biztos.

Busz, ma busszal kellett bemennem valami gubanc van a negykerekuvel, kinézek az ablakon óriási plakaton virít egy panelon: 


"Morális örökmozgó

Amit nem emelsz 

Süllyed " 


Fogalmam sincs ki mondta valami muveszi ember talán.  De igaza van nagyon igaza.




Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mersinho2022. október 7. 07:32

@kosa: Dehogybaj dehogybaj :)

Mersinho2022. október 7. 07:31

@Törölt tag: En fazok es utalok fazni :(

koszi hogy olvastal

Mersinho2022. október 7. 07:31

@Perzsi.: :) sztem elkezdem kovetni a peldadat

kosa2022. október 6. 23:20

ősszel valami "süllyed, hogy majd emelkedjen" (már aki megéri, hogy megélje)...remélem nem baj, hogy egy kicsit más sorenbe helyeztem a szavakat...megérti a "muveszi ember talán"

Törölt tag2022. október 6. 16:19

Törölt hozzászólás.

Perzsi.2022. október 6. 13:15

És tényleg. Én is süllyedek. Kedélyjavítónak ajánlanék vígjátékokat, de egy jót sem találok mostanában. Ezért kínomban dínós filmet nézek. Meg dokufilmet sorozatgyilkosokról. Nem passzol ösdze, de nem zavar.🙂 Jobbulást neked.