Miutàn Pestre kerültem.

Melody18•  2020. október 13. 16:49  •  olvasva: 115

2016. 08.29-én egy nyári napon reggel olyan 9:00 körül volt a Merekben a beköltözés. Nagyon vártam bár olyannyira is izgultam mivel addig a napig sosem voltam távol a szüleimtől.


Miután ide értünk rutin vizsgálatok következtek: vérnyomás mérés szemvizsgálat.

Ezt követte a szoba elfoglalása. Egy három ágyas szobámba kerültem viszont már csak 2  ágy közül választhattam mert az egyik szobatársam már itt volt mire én ideértem és elfoglalta az ő részét a szobában.


2 aranyos segítő volt akkor éppen műszakban akik a mai napig itt dolgoznak. Bemutatkoztunk egymásnak mondták ha bármibe segíteni kell szóljunk. Ami nagyon vicces volt, hogy úgy köszöntem nekik csókolom és rám néztek és mondták nyugodtan mond csak,hogy szia. Persze nem sértődtek ezért meg humorosan reagálták le az egesz helyzetet. A mai napig emlegetik😄😄😄


Miután a szüleimmel kipakoltuk a cuccaim nemsokára beesteledett és ők elmentek. Furcsa volt az első este legfőképp az, hogy nem egyedül voltam a szobában én aki szeret egyedül lenni idő volt ezt megszokni.


Másnap reggel: korán ebredtünk a szobatársammal mindkettőnknek gólya nap volt a suliba .

Külön külön gyülekezett minden osztály és innen indultunk egy sportpályàra. 

Vegyes felvágott osztályok voltunk voltak éppek, mozgássérültek, autisták vakok és még sok sok más színes egyéniség. Ettől volt ez igazán szuper.😄


Miután kiértünk a sport pályára osztályonként az osztályfőnökünk utasítására helyet foglaltunk különböző részein a pályának. Beszélgettünk játszottunk jól éreztük magunkat. Elrepült az a nap. Vissza érkeztünk a Merekben.


Eljött az évnyitó napja ami hátul zajlott le az udvaron.

Előző este be írattam magam ébresztése de sajnos a segítő addigra nem ért ide mert sokan voltunk kiknek segiteni kelett féltem, hogy elkésem de szerencsére időben kesz lettem.


Vége lett az év nyitónak mindenki be ment a saját osztályában ahol az osztályfőnök várt mindenkit.

Elfoglaltuk a helyünket mi is egy vegyes felvágott osztály voltunk épekkel és kerekesszékesekkel.

Az nap 4 osztályfőnöki oránk volt mindenki kapott egy asztaliszámitógépet amin majd az évben dolgozhatott néhány könyvvel...

2020.10.13. 16:49



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Melody182020. október 13. 18:33

@Krisztinka: persze :)

Krisztinka2020. október 13. 17:58

Szia! Gondolom, hogy azért hétvégente hazamentél, vagy ha ritkábban akkor az elég nehéz lehetett..na, majd leírod, hogy hogyan is volt.