Milyen is volt a suli? Hogyan is zajlott egy napom

Melody18•  2020. október 13. 20:19  •  olvasva: 112

Elkezdődött 2016-ban az év... mivel nekem nem javasolták az előkészítő osztályt ezért azonnal "bedobtak a mely vízbe".. az az a Számítógépes adat rögzítő szakma 9. Évfolyamában.

Voltak akik már előkészítőből ismerték egymást de szerencsére jól fogadták az újonnan érkezőket köztük engem is.

Első nap az osztályfőnök mondta a két lábon járó osztálytársaknak, hogy amiben tudnak szünetben segítsenek nekünk kerekesszékeseknek kaját kivenni a táskából ebédlőben átmenni ilyesmi.

Nálam ez igy is történt első nap szünetben 2 lány osztálytársam jött is oda lelkesen, hogy hadd segítsenek. Azonnal megtaláltuk a közös hangot. Együtt is mentünk ebédelni felváltva tolták is a kerekesszékem. Mialatt ebédeltünk beszélgetni, nevetgélni kezdtünk mint akik ezer éve ismerik egymást. 

Hamar beilleszkedtem mindkét helyre. Volt, hogy a gyógytorna külön volt volt, hogy suli helyett a Merekben de volt olyan, hogy mindennap az osztálytársaimmal együtt.



Vissza mentünk az osztályba és az odáig vezető úton megbeszéltük, hogy órák után még "lògunk" kicsit együtt meg iszunk egy kávét. Igy is lett és még a szüleim is megismerték mert ők meg nem sok idő elteltével érkeztek hozzám.

A delutánjaim általában tanulással és a merekes életről szóltak erről majd később !

 Első 2-3 hónapban szinte mindennap mert akkor már apukám 1 éve Pesten dolgozott a bátyámmal együtt a szállásuk egy komplett lakás volt igy anyukámnak sem kelett mindennap oda vissza 150 km utaznia volt úgy, hogy én is odamentem hétvégente "haza".


Eleinte majdnem minden hétvégén hazajártam volt, hogy apukámmal vonattal, volt, hogy mentőszolgálattal.


Telt múlt az idő időközben lettek a Merekben is és a suliban is barátaim igy nem minden hétvégén mentem haza előre megbeszéltük, hogy programot csinálunk hétvégén vagy esetleg koncertre megyünk de erre majd egy következő részben jobban kitérek :)


Eljött az év vége felkészítettek minket, hogy következő évben vizsga ami olyan volt mint egy érettségi.. de erre is kitérek a következő részben !


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Melody182020. október 13. 21:39

@Krisztinka: 🥰

Krisztinka2020. október 13. 20:54

Szuper, minden jól ment, ennek örülök:)