A legjobb barátom /part 3

Mancisztorik•  2022. június 25. 16:25  •  olvasva: 72

Nem minden alkalommal talàlkoztunk, mikor nálad jártam. Ma éjjel jöttem. Már mindenki aludt otthon. Most sem ébresztettelek fel. Csak beültem az àgyaitok közé és néztelek titeket. Emlékszem mennyire utàltad, hogy a hugoddal laksz egy szobàban. Persze már nem így gondolom, bármit megadnék, hogy közelemben legyen. Közelebb mentem hozzà, végig simitottam a hajàt. A kis pofijàt, a szeme pont olyan,mint a miénk. Ràd még úgy nézett, ahogy ràm màr sosem fog. Bár vàltoztathatnék a múlton, olyan sok mindent másképp csinàlnék. azt mondják sosem késő. olyan nagyon önző voltam, magamat mentettem és őt cserben hagytam. Sóhajtottam és felàlltam. körbe néztem. a szobàt sosem hagyom el, de most szerettem volna többet làtni. Àt akartam surrani a szomszédba, hogy a papàt is làthassam, nem tudod,de már nem lesz sokàig köztetek. Megàlltam a konyhàban, olyan sok emléket őriz ez a hely, ez az egész lakás. Már nem tudom otthonomnak hívni. 

Köhögést hallottam. sok sok éve,hogy nem hallottam ezt a hangot és akkor megjelent az ajtóban. Néztem az utàlt arcot.Most még jól van, erős és egészséges. 

- már megint csavarogtàl.- mondta, fél àlomban nem vette észre,hogy nem Te vagyok - menj aludni mielőtt anyád észre vesz. amúgy meg honnan evett elő a rossebb?


- onnan ahol már nem bàntasz minket. - vetettem oda,majd bementem a szobàtokba eltűnni.


folyt.köv


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mancisztorik2022. június 26. 21:41

@Animanongrata_: köszönöm a biztatást :) ma versikéztem megint. Talán a következő napokban kipattan a fejemből valami folytatás...

Animanongrata_2022. június 26. 18:02

Folytasd :)

Mancisztorik2022. június 26. 16:56

@TURIKARI68: "főleg ha érzi hogy nem piskóta ami kikerül a kezei közül. " - hogy ez igaz-e az írásaimra, azt nem tudom megállapítani. Mikor elindul egy gondolat leírom. Aztán nem szerkesztem, valószínűleg kellene vagy majd egyszer úja "előveszem" és csiszolgatom még nem tudom.
a dicséretet Köszönöm.

TURIKARI682022. június 26. 13:23

Az írás egy olyan dolog ( hobbi) ami igazán örömet okoz és kihúzza az embert a gödörből,
főleg ha érzi hogy nem piskóta ami kikerül a kezei közül.
A szerelem, és halál, vagy ( batárok- család) csak szereplők hogy bele ne unj.
gratulálok gondolataidhoz.

Mancisztorik2022. június 26. 12:14

@Mikijozsa: tervben van 😊🤗

Mikijozsa2022. június 26. 08:58

érdemes folytatni