Vasárnapok meséi 7.

Mamamaci40•  2012. március 11. 18:48

Mindig is úgy gondoltam, hogy a percek is hozhatnak változásokat, amiért értelmét vesztik az előzőleg eltervezett dolgok. Így történt ez ma is.

Lassan indultunk volna vacsorázni, amikor Ildi talált valamit. Nevezetesen azt, hogy ahová készültünk, jövő héttől egészen áprilisig hétköznap is 50%-os akciós heteket tart. Úgyhogy végül is nem ettünk előre a medve bőrére:)))

Vasárnap délutánonként általában palacsintát szoktam sütni, de tojás nélkül bajos a dolog. Így rövid idő alatt varázsoltunk magunknak csokipudingos-kekszes-tejszínes finomságokat - a közelgő öröm elé, azért nem árt egy kis boldogsághormon -, megkoronázva ezzel a mai csodálatos együtt-napot. 

Párom mos ilyenkor, én teregetek, főzök, ő utána besegít, aztán délután ki-ki hódol a kedvenc elfoglaltságának, s egyszerűen csak élvezzük egymás társaságát, erőgyűjtés a mindennapokhoz. 

Kell is a feltöltődés, mert elromlott a néni tv-je, és most már több mint egy hete zajártalomban élünk, hiszen az egyik szobából nézi a másikban a tv-t. De talán jövő hét elejére már megoldódnak a gondok. Bár ezek a napok is könnyebbek, hiszen a párommal nem vitázik:((:))))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402012. március 11. 19:47

Mindent megoldunk Juli:)) Szép estét Neked is!

juli482012. március 11. 19:43

Igen, egyik pillanatról a másikra szoktak változni dolgok, át kell programozni ilyenkor a menetrendet.... Nem volt annyira ünnepi ez a vasárnap, de megoldottátok... Szép estét nektek!

Mamamaci402012. március 11. 19:07

ez is...:))) köszönöm pepo!

pepo2012. március 11. 18:59

megoldódik ...