Szubjektív divatbemutató

Mamamaci40•  2014. június 4. 13:29

Igen tisztelt Hölgyeim és Uraim, ezen a verőfényes júniusi napon úgy gondoltam, tervezek egy innen igen szűkkörű, de remélem mégis érdeklődésre méltó rendezvényt.Modelleimnek van egy csodálatos közös vonása, magasak, karcsúak, s csak éppen ott terebélyesek ahol kell, van egy vendégfellépő, de őt a rendezvény végén szólítom kifutóra.

 

Ne legyen vita, minden modell egységes barna-zöld toalettben van, már mindnek megvan a kifutón a maga helye, akarom mondani állása:)

 

De nem is késlekedem tovább...

 


 

Elsőnek Méz érkezik, nem véletlenül kapta ezt az édes nevet, tavasszal apró fehér virágok ékesítik kosztümjét, kicsit slendrián szegény, mert álltában is el tudja veszíteni őket, később különleges alaku tokba gyűjti gyermekeit...errefelé igen sok található belőle, jelesül éppen itt a szomszédban is, de ő nem méz, hiszen neki rózsaszín-barna a kimenője. 

 


 

Következő modell még csak ébredezik, de igen aktív, apró-pici kerek, még puhatüskés gyermekei lógnak rajta, levélruhája lombos gyönyörű, én igazán akkor kedvelem, amikor majd, néhány hónap múlva útjára bocsátja zöld tüskebundás barna gyermekeit. A szelíd ilyenből édes bűnre csábító eledelt készítenek, tejszínhabbal, hmmm....ha most itt lenne egy adag...

 


 

de sajnos...halad a műsoridő, és két modell még várakozik...

 


 

Harmadik szépségnek igen elegáns a levél ruhája, és ő ha jól látom, vendégeket is hozott magával...jól látom? Anya gyermekeivel...a gyermekek rózsaszínek, csíkosak és roppant éhesek...ennek a modellnek megengedtem, hogy lehessen másod-állása...utazó ügynök...makkban utazik.

 


 

S végül a negyedik, annyi féle fajtája ismeretes, hogy nincs idő a felsorolásra, ám ő csak zöld mindenhol...sőt örökzöld...van tüskésebb, van szelídebb...kert, park dísze...sőt, olyan is, amely lakásba szállítás után díszes ruhát is kap még decemberben...ő a kedvencem:))

 


 

Sajnos...ennyi fért a mai szubjektív divatbemutatómba...Hölgyeim és Uraim köszönöm megtisztelő figyelmüket, s búcsúzom, abban a reményben, hogy nem volt nehéz kitalálni a modellek kilétét:))

 


 


 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402014. június 4. 21:37

köszönöm Erzsi!

Doli-Erzsi2014. június 4. 20:07

Nagyon tetszett!
Puszim.

Mamamaci402014. június 4. 18:01

jól gondolod Elysee, köszönöm Erika!

Sea nem volt nehéz, éppen előtte fejtettem egy rejtvényt, és találtam valamit: A természet a művészet tanítója, Natura artis magistri

Törölt tag2014. június 4. 15:36

Törölt hozzászólás.

BakosErika2014. június 4. 14:46

Jó lett. :)

Törölt tag2014. június 4. 14:21

Törölt hozzászólás.